4 nieuwe ideeën voor kleuren in de woonkamer

Focal Point Artifact

Gebruik een kleurenwiel

Kunstwerk als Focal Point

toenemende Space

Kleuren in de woonkamer ruimtes zijn zeer belangrijk voor hoe uw thuis zult voelen aan mensen. U kunt maken van de woonkamer voelen klein en rommelig, maar u kunt ook laten voelen groot en open. Het kiezen van de juiste kleuren voor muren of het plafond is een belangrijke beslissing als een breder scala van kleuren kan veel doen. Het artikel hieronder zal op verschillende manieren over hoe je nieuwe kleuren kunt kiezen in de woonkamer te delen.

We zullen vaak proberen om onze kleuren te passen op basis van de kleuren van de rest van de kamer. Dit is vooral het geval als u van plan bent om een ​​accent muur hebben. In plaats van de rest van de kleuren in de woonkamer of andere delen van het huis als een focus op een nieuwe kleur verf kiezen voor een centraal punt artefact plaats. Veel huiseigenaren zal onmiddellijk gebruik maken van een stuk van kunstwerk om dit te doen, maar dat is een standaard aanpak en niets nieuws of anders. Kies een meubelstuk in plaats daarvan. Een bank, stoel of bijzettafeltje en kies een kleur van dezelfde toon en afwerking als dat stuk van het meubilair. Deze nieuwe keuze verf zal de kleuren met elkaar te verbinden in de woonkamer met een zeer minimale inspanning.

Als je jonger bent en op school nemen kunstlessen de leraar vaak gesproken over de kleuren van de regenboog en het kleurenwiel. Het doel van het kleurenwiel is tinten van kleuren, welke kleuren te mengen om andere kleuren te maken en welke kleuren zullen elkaar complimenteren onderwijzen. In het verleden zou de ontwerpers van het kleurenwiel te gebruiken om een ​​nieuwe kleur die andere delen van het huis gecomplimenteerd halen. Dit is nog steeds gedaan, maar bij het kiezen van kleuren in een woonkamer kunt u kleuren verder uit elkaar te gebruiken op het wiel. De kleuren zullen nog vullen elkaar aan, maar zal subtiel zijn.

Zoals hierboven vermeld, zullen veel mensen gebruik maken van de kunst een manier om kleuren in de woonkamer te selecteren. Dit gebeurt de hele tijd maar de primaire kleur in de techniek gewoonlijk gebruikt om de kleur in de woonkamer kiezen. In plaats van deze voor de hand liggende, kiest u een kleur in het kunstwerk dat is zeer gering. Als de kleur bruin wordt gebruikt als de pupillen van de ogen van iemand die vervolgens bruin als middel om de nieuwe kleur te kiezen. Het zal heel subtiel zijn, maar zal de ruimte bij elkaar te brengen.

De kleuren in de woonkamer kan de ruimte te maken kijken groter dan het is en maken het gevoel meer gesloten. Als je weinig ruimte hebt, wil je de muren te verschijnen uitgebreid en de ruimte van de grotere. Dit kan allemaal worden gedaan met de juiste kleuren maar nog belangrijker kan worden gedaan met behulp van een accent muur. Kies kleuren in de woonkamer op basis van lichte kleuren met een gratis kleur die is helderder op het accent muur om dit effect te krijgen.