4 natuurlijke rat bestrijdingsmethoden

1. Grotere Predators voor de aansturing van Rats

2. Met behulp van Scented Afschrikmiddelen voor de aansturing van Rats

3. Gebruik Levende Vallen

4. Smaak Afschrikmiddelen naar Rats controle

onderwerpen

Veel van de methoden voor het omgaan met een rat besmetting of fictieve moorden betrekken rattengif. Echter, als je ongemakkelijk met een van die dingen, zijn er meer natuurlijke opties. Het is gewoon een kwestie van begrijpen wat ratten voorkeur en afkeer van de natuur en het repliceren van die voorwaarden in uw huis of tuin. U zult verbaasd over hoe makkelijk het is om ratten in uw omgeving het gebruik van deze middelen onder controle te houden.

Honden zullen ratten te verjagen, maar anders dan hen spooking, ze waarschijnlijk niet kwijt te raken. Katten aan de andere kant zijn de binnenlandse dier dat niet alleen zal jagen ratten af, maar zal hen volgen om alle kleine plaatsen waar je kunt niet na te streven. Als u in een gebied dat bevorderlijk is voor een outdoor kat woont, beschouwen dit als een optie. Echter, er zeker van zijn dat u kunt inzetten voor een verantwoordelijke katteneigenaar alvorens dit te doen.

Als je niet een kat eigenaar en niet willen investeren in één dier alleen maar om zich te ontdoen van een ander, ga eenvoudiger en gewoon uw omgeving ruikt alsof er een kat of een hond aanwezig was. Iets net zo gewoon als de geur van grote roofzuchtige huisdier bont of urine kan genoeg zijn om ratten af ​​te schrikken van een plek. Of u predator urine kopen of hebben bont geschonken uit het asiel, proberen te plaatsen in het gebied waar de ratten nestelen een het creëren van de meeste schade.

Een andere geur die de ratten weg te houden is ammoniak. U kunt een doek of een katoenen bal in ammoniak inwerken en zet hem in een kleine container of koffie kan. Stel deze waar de knaagdieren nest of schade veroorzaken. De geur is zo sterk dat ze geen andere keuze zal hebben, maar om te vertrekken en ga ergens anders heen. Voor ratten die lijken te heerlijk om onder uw auto, kunt u de ammoniak in een kopje koffie kunt instellen onder uw auto.

Controleren en zien of uw lokale wetgeving kunt u val levende ratten, dan ze te verplaatsen. Er zijn een paar stad ordonnanties dat je niet kan toestaan ​​te vangen levende ratten.

De gedachte is dat door ze te vangen en ze te verplaatsen, wordt het creëren van een rat probleem voor iemand anders. Als uw stad zal toelaten, kunt u de vangst van de rat in een live val en verplaatsen naar een andere locatie waar ze worden vrijgelaten en leven nog steeds, als een bosrijke omgeving.

Om een ​​of andere reden, ratten houden om op te kauwen automotor draden. Ze kruipen onder de motor om warm te blijven, en dan kauwen zij uw draden. De ammoniak onder uw auto zou moeten werken. Als u een motor draden in uw garage of schuur te houden, kunt u een aantal hete pepersaus of wasabi op hen te zetten. Dit zal hen weg te houden voor zeker!