4 mestverspreider overwegingen

Bij het selecteren van een uitrijden van mest gebruiken, zijn er vele keuzes en overwegingen. Afhankelijk van de grootte van uw paard boerderij en velden, wil je iets dat goed werkt voor uw behoeften. Hier zijn vier van de meest voorkomende overwegingen te zoeken bij het winkelen voor een mestverspreider voor de eerste keer.

1. Manure Spreader Size

Afhankelijk van de grootte van uw vakgebied en het aantal paarden, wil je een model dat het mogelijk maakt voor u om opgebouwde mest snel en efficiënt te verspreiden te selecteren. Vanaf slechts met een paar kubieke voet tot meer dan 10 kubieke voet, wil je een die een groot deel van uw mest kan passen in een reis, afhankelijk van hoe vaak u wilt mest verspreiden kiezen. Een middelgrote spreider met 8 kubieke voet van mest mest houdt 3-5 kraampjes, terwijl een groter model met 13 kubieke voet zou mest gebruiken van ongeveer 8 kraampjes. Selecteer een model dat zal werken voor uw maat bedrijf.

2. Slepen Ability

Op basis van de grootte van uw mestverspreider, zult u verschillende mogelijkheden om het te slepen hebben. Terwijl de kleinere modellen kunnen vaak met de hand worden getrokken, de grotere opties variëren van paard getrokken hitching een golfkar, al terreinvoertuig of kleine tractor. U zult willen overwegen hoe je het zal trekken wanneer u de aankoop om ervoor te zorgen dat u hebt of wordt de aanschaf van een voertuig die de mest strooier kan slepen.

3. Ground Drive of PTO

Er zijn twee hoofdtypen van mestverspreider: – die worden aangedreven door de grond rijden, en die worden aangedreven door PTO. axle Een begane rijden mestverspreider’s draait en releases mest door een opening op de bodem als de wielen van de mestverspreider spin. Een PTO of PTO mestverspreider, gebruikt een schacht die is verbonden met een mechanisme op de trekker aan de mestverspreider staat te draaien en verspreiden de mest. PTO modellen zijn doorgaans duurder en groter, terwijl de grond rijden spreaders zijn een goede keuze voor een kleine boerderij.

4. Mengsel van mest naar Spread

U wilt er zeker van zijn dat de mestverspreider die u koopt kan omgaan met wat mest product wordt u verspreidt. Hoewel veel mestverspreider zijn ontworpen voor rechte mest, zijn er ook tal van modellen op de markt die het mogelijk maken voor allerlei mest inbegrip gemengd met stro of hooi direct vanuit een stal. Als u van plan over het gebruik van mest en strooisel recht uit je stallen, moet u een robuuste mestverspreider die dit aankan selecteren.

Terwijl mestverspreider een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren zijn gekomen om hun efficiëntie en kwaliteit te verbeteren, moet u controleren op deze overwegingen alvorens een beslissing over dit belangrijke instrument dat bespaart u tijd en geld, evenals het verbeteren van de algehele gezondheid van uw weilanden met organische stoffen.