4 manieren om veilig te monteren een draad gordijnroede

1. Nails

2. Minder druk

3. Schroeven

4. Metalen platen

Als je opknoping van een gordijn u wordt geconfronteerd met veel keuzemogelijkheden van het gebruik van een draad gordijnroede om iets te zwaar. Afhankelijk van uw muur kan een draad gordijnroede te zwaar zijn. Weten hoe je veilig te monteren een draad gordijnroede is belangrijk en het volgende artikel zal enkele tips over hoe dit te doen delen.

Met behulp van de nagels kan een riskant. Een draad gordijnroede kan niet zo zwaar als anderen maar eenmaal het gordijn toevoegen moet een gewicht te dragen en, als gevolg daarvan, zo ook de nagels. Als de muur is bedekt met gipsplaten of gips u kunt liquideren geconfronteerd met een zeer rommelig en duur gordijn te installeren. Het gewicht van het gordijn op de draad gordijnroede ertoe kunnen leiden dat de nagels te rippen uit de muur te brengen brokken van gipsplaten mee. Als u aandringen op het gebruik van nagels doe dat dan alleen via de studs. Controleer de nagels zijn lang genoeg om de nagel dringen.

Het gewicht van het gordijn op de draad gordijnroede kan schade veroorzaken. Je moet je realiseren dat het gewicht is altijd aanwezig. Wanneer u het gordijn opent u het toevoegen van meer druk om de gordijnroede. Het gewicht mag niet leiden tot het scheuren uit de muur meteen. U kunt helpen de draad gordijnroede verblijf in plaats door het verlichten van een aantal van de druk van het gordijn. U doet dit door het installeren van een gordijn loper aan de bovenkant van het raam en boven de draad gordijn staaf. Drapeer een stukje stof om het er mooi. Wat niemand zal zien, is het stuk van de vislijn gebonden aan de draad gordijnroede, strak getrokken en vastgebonden aan de armatuur waarboven de loper zal dekken. Met behulp van drie kleine haken (een in het midden en twee aan elk uiteinde) boven het gordijn staaf met vislijn op elk zal een grote druk te verwijderen.

De gordijnroede moet zitten twee “J” haken en de haken moet worden bevestigd aan de muur. Met schroeven, zoals hierboven uitgelegd, is lastig en niet erg veilig. De andere hand liggende oplossing is schroeven ze grijpen de wand wanneer deze worden gemonteerd. Dit is een geweldig idee, maar is niet zonder gebreken. Als de muur is bedekt met gipsplaten dan moet je gipsplaten schroeven gebruikt. Met een verzinkboor is ook een goed idee om de wand te beschermen tegen beschadiging door de schroef. Andere materialen, zoals hout, moet piloot gaten eerst geboord en vervolgens de schroeven geïnstalleerd. En, zoals gewoonlijk, zorg ervoor dat ze zijn geïnstalleerd in een stud.

Het doel van een metalen plaat om gewicht te verminderen. In wezen de plaat is geïnstalleerd langs het pad van de draad gordijn staaf. De haken zijn ofwel later toegevoegd of zijn bevestigd aan de plaat. Ze bieden een grote en continue ondersteuning systeem met meerdere gaten te installeren tussen verschillende studs.