4 manieren om de insecten uit het dek balken te houden

Gebruik behandeld hout

Solliciteer Liquid Pesticide

Solliciteer Hout Vernis of Stain

Sealing

Dek balken zou kunnen blijken om een ​​geschikte plaats voor insecten en ongedierte te kweken zijn. Houd rekening met de volgende trucs en tips om te voorkomen dat het herbergen van ongewenste bezoekers in uw dek hout.

Ten eerste, als je nog steeds in de fase waarin u bouwt het dek, zorg ervoor dat behandeld hout te gebruiken om het te bouwen. Dit zal een goede start om insecten weg te houden zijn.

Een andere manier om insecten op afstand te houden is vloeibaar pesticide toepassing op het dek balken van tijd tot tijd. Mocht er sprake zijn van eieren, die vaak niet zichtbaar voor het menselijk oog, zou de vloeistof pesticide doden. Dit zal de voortplanting van insecten te verminderen van de ontwikkeling. Je zou ook de impact van insecten te verminderen uit te komen in de buurt van het dek. Bij de toepassing van vloeibaar pesticide, zorg ervoor om te lezen door middel van de meegeleverde instructies goed zodat het goed toe te passen.

Het is een goed idee om een ​​bekleding van hout vernis spuiten op het dek te beschermen tegen insecten en andere ongunstige omstandigheden en effecten. Kleuring van het hout is een zeer goede manier van het verminderen van de insecten van het aanvallen van het dek balken.

Door het houden van het gezond hout vindt u de mogelijkheid te verminderen van insecten naar fokken als de zwakkere het hout, hoe groter de mogelijkheid is dat dergelijke problemen.