4 manieren om de badkamer ruimte met een tijdschriftenrek maximaliseren

1. Wall Mounted Magazine Racks

2. In de loop van de Tank Magazine Rack

3. Badkamer Organizer

4. Magazine Rekken met Shelf Space

Een magazine rek kan uw badkamer ruimte te maximaliseren als u buiten de doos denken. Het opslaan van uw tijdschriften op een rek is een optie en wonderen kunnen doen voor het organiseren van uw ruimte. Echter, er zijn andere creatieve toepassingen voor een tijdschriftenrek dat u zou moeten overwegen. Hier zijn 4 manieren om ruimte te maximaliseren met een badkamer tijdschriftenrek

Maximaliseren vloeroppervlak is belangrijk in een kleine badkamer. Muur gemonteerde tijdschrift racks of opknoping tijdschrift rekken zijn geweldige oplossing, omdat je het rek kan houden van de grond. Deze zijn eenvoudig te monteren en te installeren, of bouw je eigen. Een muur gemonteerde tijdschriftenrek met de juiste afwerking maakt een badkamer elegante look, terwijl een opslag voordeel. Enkele voorbeelden van afwerkingen zijn parel nikkel of hout. Bewaar uw tijdschriften en andere lectuur, maar ook elke badkamer punt dat past erin.

Gebruik een over de tank lectuurbak om uw badkamer vloer ruimte te maximaliseren ook. Je mag niet willen het rek aan de muur te monteren. In plaats daarvan, bevestig deze aan de lip van uw wc, zodat het de mand op de ene kant van het hangt. De rekken zijn gemaakt van chroom en zijn bestand tegen roest. De mand maakt het mogelijk om andere soorten badkamer items op te slaan, samen met uw tijdschriften.

Sommige tijdschrift racks zijn een onderdeel van een algemene badkamer organisator. Store toiletpapier en andere badkamer benodigdheden samen met uw abonnementen. Deze storage-oplossing is een manier om badkamer ruimte te maximaliseren, omdat alles wordt opgeslagen in één compact apparaat. Zij kunnen passen tussen uw toilet en badkamer kast of boven het toilet tank. Bijvoorbeeld, de InterDesign Axis Magazine Rack en toiletpapier Stand is voorzien van een dual weefsel houder en een mandje om uw tijdschriften te houden. De chromen kleur apparaat meet 23,5 inch hoog x 12 inch breed x 4,75 inches diep, en vereist geen montage. Het is een grote ruimte spaarder, en voegt een eigentijdse uitstraling in elke badkamer.

Sommige badkamer organisatoren beschikken over een tijdschriftenrek en planken. Dit kan badkamer ruimte te maximaliseren, omdat je items op de plank kunnen opslaan en bewaren uw tijdschriften eronder, op een plaats. Het alternatief is om twee of drie andere plaatsen voor deze posten, die moeilijk kan zijn, vooral als je niet een badkamer kast of genoeg ruimte om al je spullen passen te hebben. Een vrijstaande 2-shelf badkamermeubel met een tijdschriftenrek is een betere optie. Store handdoeken, haarverzorgingsproducten, make-up evenals uw favoriete leesmateriaal. Leg alles wat je het niet erg zichtbaar voor de gasten en familieleden op de planken en u zult uw badkamer ruimte te maximaliseren. Een standaard formaat model meet 6 duim breed x 16,5 inches diep x 24,25 inch hoog.

De belangrijkste manier om de badkamer ruimte te maximaliseren is om storage-oplossingen die werken in de ruimte die je hebt te vinden. Een magazine rek helpt om je leesmateriaal op te slaan, maar de organisatoren met ingebouwde tijdschrift rekken kunnen meerdere opslag problemen tegelijk op te lossen.