4 indoor vakantie licht decoreren ideeën

U kunt vakantie licht strings gebruik binnenshuis om uw huis te zetten in een feestelijke plek voor de feestdagen. Echter, wilt u de juiste balans van feestelijkheid te bereiken zonder overweldigend, dus het hele huis met lichten niet dekken. Focus op een paar gebieden van het huis en de kleur-coördineren van de verlichting; multi-gekleurde lichten met te veel kleuren per streng kan opzichtig lijken. Proberen een aantal unieke ideeën kunt uw kunstlicht beeldscherm te onderscheiden van de rest.

1. Versier de Stair Leuning

Een trap leuning kan een geweldige locatie voor indoor vakantie licht displays maken. Het opzetten van de verlichting is eenvoudig, ook, omdat je het licht strengen rond de leuning kan wikkelen en hoeft alleen clips om de lichten op zijn plaats aan de top en / of onderkant vast te houden. Een all-wit ijspegel-achtige weergave van de lichten langs de leuning kan in het oog springende, maar je kunt gekleurde lichten proberen. Het verpakken nep dennentakken rond de leuning met een koord van groene vakantie lichten maakt een aantrekkelijke display. Zorg er wel voor dat er ruimte genoeg is om vast te houden aan de trapleuning zoals u stijgen of dalen de trap.

2. Versier in Holiday Shapes

Kies een vorm die is iconische naar uw religie een kruis, de Ster van David-of om de vakantie een boom, een kous, een dreidel, een menorah-en maken dat de vorm van de lichten op een kale ruimte op uw muur of open haard . Je hoeft niet om een ​​perfecte regeling te treffen, maar de basisprincipes van de vorm in een geschikte kleur (groen voor een boom, rood voor een kous, enz.) Van de binnenlucht vakantie licht strings kan de ruimte feestelijker te maken. Voordat u begint met het ophangen van de lampen, hoewel, moet u de basisprincipes van uw ontwerp schetsen, rekening houdend met dat je moet het uit van de snaren van verlichting te creëren, zodat je een idee te krijgen hoeveel strings u ‘ ll moet uw ontwerp samen te stellen.

3. Uitwerken van een bericht

Een andere creatieve manier om vakantie licht strings weer te geven op een uitgestrektheid van de muur is aan te geven van een bericht. Kies 1-2 kleuren van verlichting en een schets van het bericht dat u wilt weergeven voordat u het ophangen van de lampen te maken. Anders, brieven kan worden verbonden door de string (s) van lichten, dus het kan best te proberen het bericht cursieve schrijven. Hoe minder ingewikkeld uw bericht, hoe makkelijker het versieren zijn. Zelfs een enkel woord, zoals “vrede” of “vreugde”, kan genoeg zijn om je boodschap over te krijgen.

4. Overzicht van een tafel of Counter

Terwijl rond elk meubel met verlichting kan worden overweldigend, het kiezen van een centraal in een ruimte, zoals een tafel of een teller, aan het licht kan een mooie scène wanneer u de lichten dimmen. U kunt concentreren op slechts een overzicht van de aanrecht of tafelblad, vooral als je wilt besteden aan iets wat je moet op het display aan de oppervlakte, tekenen, zoals een kleine boom, een decoratie of voedsel voor een feestje.