4 ideeën voor een workshop kabinet

Idee # 1: Boekenkast-achtige Workshop Cabinet

Idee # 2: verstelbare planken

Idee # 3: Extra Shelf

Idee # 4: Kabinet Frame

Andere nuttige tips

Naast het hebben van een betrouwbare werkbank, workshop plaatsen vereisen vaak het gebruik van een workshop kast voor extra functionaliteit. Hier zijn een aantal workshop kabinet ideeën die mensen kunnen doen in hun eigen atelier plaats. De volgende bespreking heeft ook een handleiding over hoe je workshop kasten te bouwen.

Het creëren van een workshop kast die vergelijkbaar is met een boekenkast is een goed idee. Dit type kast is erg handig voor een werkplaats. Boekenkast-achtige workshop kasten bruikbaar bij de werkplek omdat mensen gewoon gereedschap, plannen, documenten en andere referenties die deel uitmaken van de workshop kan opslaan. Het kan direct naast een tafel of bureau worden geplaatst. De werknemer kan gewoon meer plaatsen om materialen te stapelen. Gewoon een kast zonder planken als een boek geval niet al te handig zijn. Boekenkast-achtige workshop kasten kunnen helpen puinhoop binnenin de werkplek te voorkomen en ze zijn vrij eenvoudig te bouwen. Mensen kunnen de specificaties van het kabinet aan te passen aan hun behoeften.

Terwijl een workshop kabinet dat een boekenplank nabootst is een goed idee, maar het is ook goed om een ​​paar wijzigingen aan te brengen aan het. Nog een werkbare en praktische innovatie te doen is om verstelbare planken te introduceren. Een goede workshop kabinet ontwerp is een boekenkast-achtige kast met twee laden eronder. Deze lades zullen dienen als opslagruimte voor papieren en andere documenten. De legplanken kunnen worden geplaatst op de gewenste hoogte. Deze toevoeging kan worden gebouwd met gebruik van pennen voor steun en hoogteverstelling.

Dient een extra plank kan nuttig zijn voor bijvoorbeeld boeken en andere referenties die iets kleiner dan de gemiddelde grootte bent. Het merendeel van de tijd dat kleine dingen hebben de neiging om verknoeien de opslagruimte bedoeld voor grotere componenten omdat er te veel ruimte. Sommige lagen verspreid en ongeorganiseerd. Het is beter om ze op te slaan in een ruimte die geschikt is voor hun grootte. Dit zal helpen om de dingen van het krijgen ongeorganiseerd of verspreid.

De meeste kast frames kunnen gewoon worden overgelaten. De zijkanten zijn meestal verdeeld met behulp van uitstekende pennen zowel boven als onder. de randen van de pennen ‘moet worden schemerde uit en glad gemaakt met het gebruik van schuurpapier. Dit zal helpen bij het bereiken van een afgeronde look die zowel glad en glanzend gepolijst. De pennen kunnen worden geplaatst door het boren van een gat in de dikke plank. De diameter voor elke duurt ongeveer meet een halve inch.

De volgende ideeën moeten helpen bouwen aan een workshop kabinet in de makkelijkste manier