4 houten dek meeldauw preventie tips

1. Verwijder Dirt

2. Vervang en reparatie

3. Speciaal Cleaners

4. All-Weather Sealant

Dek meeldauw is niet alleen vaak voor, maar snel kan verspreiden. Een van de belangrijkste problemen met het bezit van een dek is dat schimmel is een veel voorkomende gebeurtenis. Meeldauw zal nog sneller groeien op een dek dat is gelegen in een omgeving die veel vocht en aanvallen van warmte krijgt.

Als u eigenaar bent van een zwembad of hot tub vervolgens dek meeldauw ook het meest waarschijnlijk gaan om een ​​probleem te zijn. Vocht tegen regen en sneeuw zal sijpelen in de nerf van het hout en het resultaat, na verloop van tijd, zal meeldauw. Het is belangrijk dat meeldauw juiste manier wordt verwerkt omdat het hout, dat het dek is gemaakt van maar ook leiden tot schimmelvorming kan rotten. De informatie in het artikel onderstaande informatie zal delen met u tips over hoe u kunt voorkomen dat het dek meeldauw van vormen en wordt een probleem.

Aangezien als een dek zich buiten het ook redelijk om te geloven dat het dek vuil wordt. Dit kan variëren van vallende bladeren modder dat u per ongeluk bijgehouden op het dek zijn. Elk van deze dingen kunnen gemakkelijk leiden tot meeldauw te groeien. De elementen vallen het hout en de bladeren en vuil ontleden, zal de schimmel vastgrijpen.

Gebruik altijd een bezem om het water dat overblijft op het dek af te duwen. Ook zeker om hetzelfde te doen met een bladeren of vuil. Als u ervoor kiest om een ​​slang te gebruiken om te helpen met het proces zorg ervoor dat je borstel het water weg als je klaar bent.

Als schimmel te lang op een dek wordt gelaten zal het uiteindelijk om te zetten in vorm en zal dan eten weg bij de structuur van het hout. Zodra deck meeldauw dit is gegaan ver krijgt u een structuur die is instabiel en gevaarlijk in delen te hebben. Het is belangrijk om planken die in schimmel of rotten als gevolg schimmel vervangen. De eerste instinct is om gewoon het reinigen van de schimmel weg, maar als het eenmaal heeft gekregen in het graan is er niet veel dat je kunt doen om het te redden.

Dek meeldauw kan worden voorkomen als u het dek regelmatig wassen met een speciale zelfgemaakte oplossing. Meng een emmer water met een kopje bleekwater per gallon. Om dat te voegen azijn en zuiveringszout. Gebruik een mop voor beide decks met de oplossing. Dit zal niet alleen het reinigen van de dek, maar ook doden geen tekenen van schimmel die u hebt gezien. Om de chemische reactie gebruik gewoon water te stoppen en borstel hem dan uit het dek, zodat het droog kan de lucht.

Het bezit van een houten dek is een uitnodiging voor schimmels en meeldauw te groeien op het oppervlak en uiteindelijk eten weg bij het hout. Dek schimmel is gemakkelijk te voorkomen door het bedekken van het dek met een kit die waterdicht is, evenals meeldauw en schimmel resistent. Wanneer u de kit van toepassing zorg ervoor dat u dit doen onder het dek ook.