4 hoge duikveiligheid board voorzorgsmaatregelen

Voor de installatie van uw hoge duikplank, deze veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat u uw gezin veilig te houden en ongevallen bij u thuis het zwembad te voorkomen.

Veiligheidsmaatregelen 1- “No Diving” Zones

Als u het creëren van een pool die veilig een duikplank zal plaats bieden, dan moet je niet duiken toestaan ​​dat in alle andere gebieden van het zwembad, maar de duikplank. Door dit te doen, je sterk verminderen van het risico van iemand wordt verwond door een duik in uw zwembad. Het hebben van een duikplank geeft over het algemeen een veilige plek om te duiken en mensen de neiging om te volgen dat indien gegeven regels.

Veiligheidsmaatregelen 2-Check Water Diepte

Voor een zwembad van een duikplank tegemoet te komen, heeft het aan strenge veiligheidseisen water te voldoen. Als u van plan bent over het installeren van een duikplank aan uw bestaande zwembad, moet u kennismaken met een gekwalificeerde aannemer die uw zwembad kan meten en te bepalen of het voldoet aan de voorwaarden voor een duikplank normen. Als u overweegt het toevoegen van een zwembad om uw tuin, overweeg dan om een ​​zwembad speciaal gebouwd als een duik zwembad, zodat het voldoet aan deze veiligheidsnormen.

Veiligheidsmaatregelen 3-Pas Rechtszaken

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid van de huiseigenaren te installeren duikplanken drastisch gedaald als gevolg van rechtszaken die hebben geteisterd huiseigenaren, brancheorganisaties en aannemers in verband met verwondingen als gevolg van het gebruik ervan. Veel aannemers weigeren om duikplanken installeren en huiseigenaren zijn ze te verwijderen vanwege de extra kosten voor verzekeringen en extra juridische bezwaren.

Omwille van deze problemen, is het noodzakelijk dat je duikplank voldoet aan alle installatie- en productveiligheid richtlijnen om de kans op letsel te verminderen. Als u een bestaande duikplank in het zwembad in de grond, bij het vervangen van de duikplank, moet je alleen te vervangen door hetzelfde type en de lengte van de raad van bestuur die is gemaakt om de bestaande stand past.

Veiligheidsmaatregelen 4-Zorg ervoor dat het voldoet aan Codes

Contact opnemen met een erkende professional die zich bezighoudt met duikplank installatie is uw beste weddenschap om ervoor te zorgen dat uw duikplank voldoet aan alle geldende normen en is aan de veiligheidsnormen. Er zijn twee vergunningverlenende instanties – de American National Standards Institute en de National Spa & Pool Instituut Woningbouw ingegraven zwembad Standard – die u kunnen helpen bij het verkrijgen van de informatie die u nodig hebt om een ​​weloverwogen keuze te maken over het installeren van een hoge duikplank in uw zwembad.