4 half bad decoreren ideeën

Verlichting

hoge plafonds

Wicker en Neutrals

Travel Theme

Vele malen de halve bad wordt gebruikt voor de gasten wanneer ze komen bij u thuis, dus je wilt om het mooi te versieren. Hier zijn een paar ideeën te overwegen.

Dakramen zijn zeer geschikt voor de badkamer, vooral als u gebruik maakt van een wit of zilver kleurenschema. Lichtkoepels geven u een ontspannen gevoel, alsof je op vakantie bent.

Een hoger plafond geeft de badkamer een grotere uitstraling en maakt een kleine ruimte te voelen ruimer. Het heeft ook een luxe gevoel.

Met behulp van rieten manden om handdoeken te houden is een geweldig idee, vooral als je een neutrale kleurstelling. Het geeft ook een schoon en fris gevoel.

Het hebben van een reis-thema is eigenlijk heel vaak voor, maar ook uniek. Als u op reis naar een ander land, zoals Frankrijk, kunt u een aantal elementen uit die cultuur te nemen en baseer je decoraties off van dat. Het geeft de gasten een leuke en ook inspirerende gevoel en kan een goed gesprek starter. Hoewel veel mensen dit te doen, zul je waarschijnlijk niet gelijk vinden 2 badkamers.

Elk van deze zijn grote ideeën en zal je een half bad geven een prachtige look en feel.