4 grote noodpakket containers en zakken

Go-Bags

waterdichte zakken

Brandwerende Boxes

First Aid Kits

Het hebben van een noodpakket is van vitaal belang voor elk huishouden. Dit zal u toelaten om toegang tot belangrijke items hebben tijdens een noodsituatie. Een goede noodpakket moet ook draagbaar zijn. Op deze manier als je nodig hebt om te evacueren kun je net pak het en gaan. De survival kit zelf zal waardeloos zijn als het is beschadigd tijdens een noodsituatie, dus de keuze die je maakt in wat te gebruiken als de container is net zo belangrijk als de items die ze bevatten. Hier zijn een paar eenvoudige tips.

A Go-Bag mag alleen belangrijke items die je nodig hebt in het geval van een evacuatie bevatten. Deze kunnen worden gemaakt met gewone rugzakken of strandtassen. Je nodig hebt om belangrijke documenten zoals sociale zekerheid kaarten, geboortebewijzen, cheques, telefoonnummers en zelfs contant geld in het geval van een evacuatie te hebben. Alles wat niet gemakkelijk kan worden vervangen, moeten in deze zak. U wilt ook ervoor zorgen dat u geen medicatie, babyvoeding, eerste hulpgoederen, en een verandering van kleren in uw Go-Bag. Het idee is om dit te kunnen zakken snel te grijpen in het geval u plotseling nodig hebt om uw huis te evacueren.

Overstromingen kan snel gebeuren, waardoor veel schade met zeer weinig waarschuwing. Het is een goed idee om uw belangrijke documenten opgeslagen in waterdichte zakken die kunnen worden verzegeld. U kunt deze vinden op een winkel die eerste hulpgoederen verkoopt, en met vele online verkopers ook. De waterdichte document zakjes zijn over het algemeen de grootte van een standaard envelop en kan ongeveer 50 pagina’s vast te houden. U kunt grotere waterdichte zakken om dingen zoals familiefoto’s en andere waardevolle spullen die u niet wilt verliezen op te slaan te vinden.

Als je niet in een overstroming vliegtuig of kustgebied woont, kunt u brandveilige dozen te overwegen. In sommige gevallen kunt u zakken en containers die zowel waterdicht en brandveilig zijn, maar het grootste deel van de tijd die je zal moeten kiezen tussen de twee. De brandwerende dozen moet iets dat je niet gemakkelijk kunt vervangen in het geval van een verwoestende brand te houden.

U kunt de eerste grote hulp kits die zijn ontworpen om te grijpen en gaan ook te vinden. De meeste van deze zijn in een doek ondersteund zakken of plastic gevallen. Hoe dan ook, dit is een belangrijk element in een noodsituatie of survival kit te hebben. Keep it gevuld en fris, zodat het gebruikt kan worden als dat nodig is.

Vergeet niet dat je genoeg voedsel, water, kleding, medicijnen en andere benodigdheden bij de hand om ten minste 72 uur duren zou moeten hebben. De meeste noodsituaties zal niet lang voorbij dat voordat er hulp kan worden bereikt.