4 groene tips om uw huis detox

Tip 1 – Evaluatie van gevaarlijke stoffen

Tip 2 – Test voor giftig gas

Radon

Gas

Tip 3 – Open Windows

Tip 4 – Clean All Filters

Als groene bewustzijn wordt een prioriteit op internationale schaal, is het een goed moment om je eigen huis giftige niveaus te evalueren. Een huis van alle leeftijden zullen profiteren van deze gemakkelijk te doen, groen detox tips.

Ga door uw schoonmaakmiddelen. Hoeveel zijn chemische gebaseerd? Elke keer dat je schoon bent die schadelijke reinigingsmiddelen geabsorbeerd in de lucht rondom uw huis. Als u airconditioning lopen in de zomer of de verwarming in de winter, is de kans groot dat je zelden open uw ramen. Dit betekent dat de giftige chemische dampen opsluiten met je mee.

Organische reinigingsmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze vereisen geen handschoenen of maskers tijdens het gebruik en zal vaak een betere baan schoonmaak dan sommige van de hardere tegenhangers.

Twee van de meest voorkomende huishoudelijke gassen

Dit geurloze, kleurloze en smaakloos gas is de 2e belangrijkste oorzaak van longkanker in de US EPA schat dat 1 op de 15 woningen heeft hoger dan gezonde niveaus van het gas, dat wordt geproduceerd door rottende rotsen, bronwater en aantal bouwwerkzaamheden materialen onder en rond uw huis. Het testen voor radon is de eerste groene stap te ontgiften.

Koop een detox-kit, die wordt geleverd als een kleine yoghurt-sized bus die u in willekeurige gebieden rond uw huis. U kunt deze vinden in de meeste home centers. Na het verlaten van de test bus uit voor 3-7 dagen, stuurt u naar een laboratorium voor evaluatie. Als hoge niveaus van radon worden bepaald, is het tijd om actie te ondernemen.

Hoewel gas is kleurloos, heeft een additief genaamd mercaptaan (een niet-giftige chemische stof die ruikt naar rotte eieren) is toegevoegd aan huiseigenaren van lek gevaren te waarschuwen.

Er is een gebied in uw huis mag u niet ruiken, maar kan worden lekt meer gas dat je je realiseert. Controleer om te zien of die vlammen op je gasfornuis hebben gele tips. Als ze dat doen, zijn ze uitlekken CO (koolmonoxide) en de branders moeten worden aangepast. Raadpleeg uw handleiding voor instructies.

Als je een gas boiler bezit, controleer voor de gele tips op die vlammen ook.

ramen van vandaag zijn ontworpen om luchtdicht om energie te behouden zijn. Echter, dit betekent dat het kan een uitdaging zijn om genoeg frisse schone lucht in de woning. Gesloten ramen zal val en recyclen minder-dan-frisse lucht, recycling gifstoffen en afbreuk te doen aan de kwaliteit van de ademlucht.

Veel nieuwere huizen bieden een venster vent systeem dat kleine openingen die open kan worden geschoven of gesloten omvat. Open deze sleuven op een roterende basis door het hele huis.

Sommige nieuwere huizen zijn ook verplicht om fans met automatische run timers installeren. Ze kunnen zich ofwel de bergruimte of secundaire badkamer. Deze set-and-go-systemen zullen automatisch aan en uit te zetten op basis van uw instellingen en zijn ontworpen om oude binnenlucht te ruilen voor nieuwe, frisse buitenlucht.

Gebruik biologische schoonmaakmiddelen om systematisch te werken door je huis per jaar. Onder andere filters in airconditioners (inclusief raampartijen) en verwarming, samen met de bijbehorende luchtinlaten, badkamer plafond fans en over-the-kachel ventilatieopeningen.