4 groene dakbedekking opties aan die asfaltdakspanen te schande

1. Recycled Shingle

2. Slate en Clay Daken

3. Rubber Roofing

4. metalen dakbedekking

Dingen om te overwegen

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

We hebben allemaal opgenomen een aantal groene verlichting, groen schoonmaak, of groene energie in onze huizen, dus waarom niet een groen dak? Er zijn een paar redenen waarom een ​​dak groen of milieuvriendelijk kan worden beschouwd. Het kan worden gemaakt van gerecyclede materialen gelijkende kunststof, hout, metaal of rubber of kan worden groen beschouwd indien deze opnieuw kan worden gerecycled aan het einde van zijn levensduur. Niet te vergeten, hoe langer een dak duurt, hoe beter het is voor het milieu.

Een van de groenste dakbedekking is shingles gemaakt van post-consumer of post-industrieel afval. De reden dat ze als zo milieuvriendelijk omdat ze bestaan ​​uit doorgestuurd afval van een stortplaats en omdat er geen noodzaak om grondstoffen te maken extraheren. Het beste deel is dat sommige komen met een 50-jaar garantie en kan ook weer worden gerecycled aan het einde van hun leven.

Een goede reden om dak met leisteen en klei is dat ze zowel natuurlijke en duurzame materialen die honderden jaren kan duren. Typisch deze twee materialen kunnen niet worden teruggevoerd naar de oorspronkelijke toestand, maar kunnen worden geborgen en gebruikt anderszins na hun levensduur is verstreken.

Leisteen en klei zijn zeer zwaar en de structuur van een gebouw moet alvorens te overwegen deze opties om ervoor te zorgen dat het gebouw kan het gewicht behandelen worden geïnspecteerd. Klei shingles worden ook best gebruikt in warme klimaten omdat invriezen en ontdooien in een koud klimaat klei gemakkelijk beschadigen. Leisteen en klei hebben ook reflecterende eigenschappen die helpen om een ​​huis koel.

Geloof het of niet, is rubber dakbedekking gemaakt van gerecycled, stalen gordel radiaalbanden van auto’s. Meestal is er een 50-jarige garantie op hen, die meestal ook hagelschade. Rubber daken komen in een verscheidenheid van kleuren en bekleed met gemalen lei om textuur toe. Echter, alvorens te overwegen deze optie, moet je bouwvoorschriften in uw omgeving te controleren, omdat rubber daken niet in sommige gemeenschappen zijn toegestaan.

Metalen dakbedekking heeft vele grote kwaliteiten, een wezen dat het opnieuw en opnieuw en opnieuw kan worden gerecycled. Maar om te zien dat gebeuren, zou je voor altijd leven, als een metalen dak 50 jaar of meer kan duren. Metalen daken zijn ook duurzaam, brandwerend, en ze weerspiegelen de warmte van de zon, die het koelen kosten reduceert voor uw huis.

Metalen daken zijn zeer geschikt voor koude klimaten, omdat het verzamelen van sneeuw en ijs zal rechts af glijden. Als je ooit in een koud klimaat hebben geleefd je weet hoe vernietigend ijsdammen kunnen zijn, maar met metalen dakbedekking is er niet zoiets zijn.

In de zomer kunt u regenwater dat glijdt van uw dak en geen zorgen te maken over eventuele restchemicaliën leeching van de dakbedekking materiaal te verzamelen. Dit is gewoon een andere milieu-extraatje van een metalen dak kunt u het gerecycleerde water te gebruiken voor uw tuin of op uw auto te wassen.

Winkel rond voor uw beste dakbedekking optie. Overweeg vuur en hagel ratings op de garantie-is het een goed idee om contact op met uw verzekeringsagent. Ook kunnen sommige dakbedekking u in aanmerking voor een vermindering van de kosten van uw huiseigenaar het beleid.

Zorg ervoor dat de dakbedekking opties die u kiest zijn niet tegen eventuele codes in uw omgeving en dat de structuur van uw gebouw kan het gewicht van de materialen te weerstaan.

Vergeet niet dat een groendak een beetje meer mag kosten aan de voorkant, maar zal de traditionele asfalt shingle overleven door twee tot vier keer. U bespaart geld op de lange termijn, en als je ooit besluit om uw huis te verkopen, een groen dak is een groot pluspunt dat waarde toevoegt.