4 goot guard mogelijkheden voor koperen dakgoten

Gutter Shingle

Filter

screen Inserts

scharnierend deksel

Gebruikmakend van een goot beschermkap kan helpen om de noodzaak van overmatige reiniging van goten verminderen. Met behulp van de juiste bewaker voor koperen dakgoten zal ervoor zorgen dat de bladeren en puin zijn geen probleem.

Er zijn een aantal verschillende soorten shingle die kan worden gebruikt als een goot bewaker in koperen buizen. Dit is effectief voor bladeren en kleinere deeltjes zoals bessen en zaden zijn.

Een clip op filter kan worden gebruikt als een goot bewaking door knippen deze vast aan het open einde. Een mesh bekleding kan worden gebruikt om tot dit voorbeeld vuil voorkomen dat de koperen goten. Ze zijn te vinden gemaakt van zowel kunststof en metaal, maar de plastic optie is het beter een als je niet weet wat voor soort metal is.

Inlegzeven zijn geconstrueerd in dezelfde vorm als de goot, zodat het op zijn plaats kan worden gestoken om te voorkomen dat vuil stroomt langs de koperen dakgoten.

Een scharnierend deksel dat past bij de top van koper goten ideaal goot guard als het kan worden opgeklapt om schoon eronder wanneer het nodig is.