4 goedkope manieren om een ​​inham plafond schilderen

1 – De pleister Underneath

2 – Schilderij van vloer tot plafond

3 – Wallpaper en Paint

4 – Schilderen met de hand

De baai plafond is een stuk van het vormen die wordt gebruikt om het plafond en de muur te sluiten, waardoor de scherpe bocht naar rechts hoeken van de traditionele muur tot aan het plafond aan te sluiten. De inham plafond betekent dat de bovenzijde van de kamer eerder als een halve cirkel, en dit kan het moeilijk om te schilderen en versieren. Het plafond is in feite een ingewikkeld kunstwerk, dat is veel meer gebruikelijk te vinden in dure huizen en die gebouwd tijdens periodes van goedkope arbeidskrachten. Als u dit bijzondere ontwerp van het plafond, kunt u zich zorgen maakt over manieren om het te schilderen die u niet te veel zal kosten zijn.

Een van de grote problemen met de baai plafond is de toestand van het gips eronder. Het gieten kan zijn gemaakt door stukadoors over een laag van gaas, en dit kan soms betekenen dat de pleister niet erg stevig is bevestigd aan het plafond, zodat als je een te zware verf te gebruiken, zult u merken dat het crasht op de vloer . Je moet altijd onderzoekt de toestand van het plafond voor het schilderen, als een mislukking om dit te doen kan een groot aantal zeer dure reparaties.

Het toepassen van 1 kleur van de verf om zowel uw plafond en de vloer zal voorkomen dat u hoeft te veel geld uitgeven aan spuitmachines en andere gadgets. De inham plafond kan eenvoudig worden doorgerold, uit de bodem van de wand aan de bovenzijde van het plafond. Met behulp van een veel verf als dit kan duur zijn, maar je moet in staat zijn om uit te vinden sommige goedkope warehouse aanbiedingen die u zal toestaan ​​om een ​​geval van verf in te krijgen, en versieren de hele kamer.

Een andere methode is het behang in de onderste helft van de kamer, en vervolgens gebruiken verf op uw plafond. Het behang kan worden gemonteerd aan het begin van de curve, en zet dan in zoals gewoonlijk, en vindt u ook sommige vormen van wanddecoratie die je zal toestaan ​​om de band te markeren waar de muur eindigt en het plafond begint. Je kan dit gebruiken als leidraad voor het schilderen van de baai plafond. Verf het plafond met behulp van een roller, die goedkoop kunnen worden gekocht bij de meeste home improvement winkels, en dan laat het drogen.

De goedkoopste optie voor het schilderen van een inham plafond is om het te doen met de hand. Een eenvoudige penseel, en veel verf zal u toelaten om goedkoop te bedekken het oppervlak van uw plafond met verf. Dit is misschien niet goedkoop in termen van tijd en geld, maar je moet in staat zijn om te besparen op de kosten van de tewerkstelling van iemand om het voor u doen. Uw schilderij kan niet perfect zijn, maar je zult geen zorgen te maken over mensen die proberen om meer kosten claimen, omdat de top van de muur is een beetje ongewoon.