4 gemeenschappelijke ruwe in de leidingen fouten te vermijden

1. Controleer met de stad en maken een ontwerp

2. Clean Outs

3. Dubbelklik Controleer Elektriciteit en Water Lines

3. Plan voor Enough Space

Als u van plan bent en het voorbereiden met ruwe sanitair dan zijn er een aantal veel voorkomende fouten die u zult willen vermijden. Op voorhand wetend wat ze kunnen helpen om uw proces soepel te laten verlopen.

Vele malen uw dorp of de stad zal je nodig hebt om een ​​ruwe sanitair ontwerp te doen en het hebben goedgekeurd. Andere tijden, huiseigenaren misschien niet eens in staat zijn om hun eigen sanitair werk te doen zodat je dit van tevoren goedgekeurd is een geweldig idee. Bij het maken van uw ontwerp te krijgen goedgekeurd wilt u ervoor zorgen dat je het goed doet de eerste keer. In principe moet een tekening die je vent en leidingen alleen alsof zij de enige dingen in de badkamer waren blijkt te zijn. Je moet ervoor zorgen dat u met inbegrip van de buis maten, afmetingen, de inrichting en elke vent leidingen. Dit ontwerp niet alleen helpt u ervoor te zorgen dat je mag werken op uw sanitair en zijn tot de code, het helpt je ook gedurende het gehele proces om een ​​idee van wat je nodig hebt om als goed te doen en geld te besparen op materiaal in het te krijgen lange termijn.

Zorg ervoor dat alle schoon te maken dat je doet is in de richting van de stroom. Als u dit niet doet, zul je in de problemen later op die kunnen uiteindelijk kost je een hoop geld te repareren. Ook, zorg ervoor dat je genoeg ruimte te laten bij het ontwerpen van hen, zodat je eventuele toekomstige problemen op te lossen is belangrijk.

Als u bezig bent met de ruwe in de leidingen schetsen u waarschijnlijk in waar het water lijnen zijn en waar zij hechten aan apparaten of klemmen, evenals waar de stopcontacten zal zijn. Je moet ervoor zorgen dat wanneer u van plan bent dat deze twee aspecten die niet in de weg van elkaar te krijgen en dat ze kunnen worden aangesloten waar je eigenlijk van plan hen te zijn. Vele malen mensen van plan, maar niet controleren om ervoor te zorgen dat het mogelijk is om het water waar ze wilden lopen.

Een veel voorkomende fout die mensen maken bij het doen van ruwe sanitair planning is dat ze niet genoeg ruimte te laten tussen de apparaten of armaturen. Als je niet vooruit te plannen en ook te meten uit, kan je uiteindelijk met het toilet te dicht bij de gootsteen of de douche en maakt het ongemakkelijk. Ook zult u willen ervoor zorgen dat je meet, het kopen van de inrichting, zoals de ijdelheid of toilet en vervolgens meten opnieuw om ervoor te zorgen dat ze zullen passen.

U kunt gemakkelijk voorkomen dat deze fouten met een gedegen voorbereiding en planning en ervoor te zorgen dat u in overeenstemming zijn met de plaatselijke bouwvoorschriften. Putting inspanning om te beginnen kan echt helpen om problemen langs de lijn bij het project te voorkomen.