4 gemeenschappelijke prefab haard problemen te vermijden

Verenigbaarheid

brandgevaar

Een prefab open haard is de nieuwste innovatie voor de open haard-industrie getroffen. Ook bekend als een fabriek gebouwd open haard, wordt de prefab haard opgebouwd en het opzetten in de fabriek, in tegenstelling tot de traditionele degenen die zijn ingebouwd in uw eigen huis. Het enige wat u hoeft te doen met een prefab open haard is te installeren in uw huis. Echter, er zijn een paar dingen die je zou willen overwegen met betrekking tot de aankoop van een prefab open haard.

De meeste van de geprefabriceerde haarden die worden verkocht in de markt op dit moment zijn speciaal gebouwd als een systeem. Dat betekent dat de haard en de schoorsteen beide zijn ontworpen dat ze precies samenwerken. Dit kan een echt probleem wanneer uw open haard of uw schoorsteen wordt vernietigd na een paar jaar. Hoe krijg je een vervanging voor uw apparaat als er geen compatibele open haard of schoorsteen voor degene die je hebt? Dit is de reden waarom voordat je een prefab open haard moet je ervoor zorgen om de sales associate vragen of u vervangende onderdelen kunt kopen kopen.

Het risico op brand is een belangrijke reden waarom je nodig hebt om de installatie procedures goed te volgen. De meeste van geprefabriceerde haarden vereisen dat er minstens twee inches speling tussen de schoorsteen componenten en elk houten materiaal dient. Je wilt niet dat de houten materiaal dat je zo dicht bij de schoorsteen dat het zal opdrogen en in brand in het proces te installeren. U mag geen brandbaar materiaal dat voor de f is bevestigd te houden; 5 essentiële tips voor het onderhoud van uw fornuishaard ;; Hoe te kiezen voor een efficiënte en veilige gashaard schoorsteenbrand Hoe maak je de perfecte open haard Fire Every Time Hoe te reinigen en te onderhouden een Patio kachel; Verwante advertenties; comments powered by; Disqus; Krijg Knutseltips per e-mail; Nieuwsbrief ontvangen Bevestiging; Abonneren …;; Volg @DoItYourselfcom; Verwante advertenties; <-;! ->, , adverteren, winkel, het vinden van een aannemer, over ons, carrières, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid, cookie-beleid, sitemap, facebook, twitter, twitter, YouTube, dit website®, opgericht in 1995, is de toonaangevende onafhankelijke, home improvement en reparatie website. Wij stellen uw opmerkingen en; suggesties. Alle informatie wordt verstrekt “zoals het is.” Website operationele; problemen contact opnemen met webmaster @ deze website. Vragen van een Do It Yourself natuur moet worden; voorgelegd aan onze “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. Alle rechten voorbehouden. U mag vrij te koppelen; op deze site, en gebruiken voor niet-commercieel gebruik onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Bekijk ons ​​privacybeleid hier.