4 gemeenschappelijke indoor hot tub kwesties

1. schimmel en meeldauw

2. Ventilatie

3. gladde vloeren

4. Isolatie en gipsplaten

Als u besluit om een ​​overdekte hot tub te installeren, in gedachten te houden zijn er een aantal gemeenschappelijke problemen in verband met hen. Misschien wel de meest serieuze is de implicatie dat veelvuldig gebruik van een overdekte hot tub longproblemen kan veroorzaken. Dit komt door bacterieculturen in de vochtige kamer steeds zeer fijn en lucht. Hoewel dit nauwelijks een gemeenschappelijk probleem moet worden gezien van het begin, zodat de stappen om bacteriën opbouw voorkomen kan nemen. De meeste voorkomende problemen hebben te maken met de aanwezigheid van overtollig water, dat kan leiden tot het vormen en ventilatie problemen. Een overdekte hot tub geeft u de meest privacy, maar kijk uit voor deze 4 vaak voorkomende problemen.

Waar sprake is van permanente warm water, zal er schimmel en meeldauw. Chloor en andere chemicaliën worden gebruikt in de hot tub zelf om ervoor te zorgen dat de bacteriën niet etteren in het water, maar dat belet niet dat levende culturen groeien in de druppels en kleine plassen water die de neiging hebben te accumuleren buiten de hot tub. Elke keer dat u stap uit de hot tub u een beetje water mee te nemen. In een overdekte hot tub kamer, komt het water niet zomaar verdampen. Zelfs met een goede ventilatie, water staat nog steeds. Het beste wat te doen is om regelmatig veeg stilstaand water. Als dit betekent dat elke keer dat u de hot tub gebruiken dan moet dat maar. Niet om dit te doen betekent dat je vol bacteriën schimmels en algen groeien in een mum van tijd.

Een ander veel voorkomend probleem is het ontbreken van een goede ventilatie voor uw indoor hot tub. Een veel stoom stijgt van de hot tub, en als de binnenruimte niet adequaat vent, niet alleen zal het interieur ramen en muren bevochtigen snel, maar het zal leiden tot schimmel en meeldauw in gebieden hoog in de ruimte te geven. Neem contact op met een professionele hot tub installatie outfit voor het exacte aantal openingen nodig. Deze zal variëren afhankelijk van de grootte en het volume van de spa. Een gemotoriseerde fan kan nodig zijn om meerdere passieve openingen geïnstalleerd naar het plafond niveau aan te vullen.

Deze gemeenschappelijke probleem is direct gerelateerd aan de groei van schimmels en algen, hoewel het gevaar is anders. Stilstaand water op en rond de hot tub is een slipgevaar. Indoor hot tubs worden vaak omringd met decoratieve tegels of andere vloeren. Om ongelukken te voorkomen, het water op de vloer rond het bad moet vaak worden opgezogen, bij voorkeur na elk gebruik. Het laatste wat je wilt is om te ontspannen in de hot tub en dan glijden op de vloer na je uit.

De kamer moet adequaat worden ontlucht, maar de muren moeten zo goed geïsoleerd zodat de kamer zelf is niet kil. Een goede balans moet worden gevonden tussen de twee, isolatie en ventilatie. De isolatie moet vochtbestendig evenals de gipsplaten van elke afgewerkte wanden zijn. Zorg ervoor dat u Greenboard of andere vochtbestendige gipsplaten te gebruiken. Anders zal het niet rotten na een zeer korte tijd.

De nodige voorzorgsmaatregelen nemen, zal uw indoor hot tub ruimte goed geventileerd, hebben muren en isolatie beschermd tegen vocht rot en geen slip of schimmel en meeldauw problemen als gevolg van stilstaand water te presenteren.