4 gebruikt voor groenboard in een keuken

splashback

Stove Area

back Doors

Huishoudelijke apparaten

Greenboard is een soort van gipsplaat of gipsplaat. In veel opzichten greenboard is precies zoals standaard gipsplaten maar er zijn twee belangrijke verschillen afgezien van het feit dat de bedekking groen. Het omhulsel van greenboard, in tegenstelling tot de gewone gipsplaten, is waterbestendig. Het is ook dikker dan gewone gipsplaten en wordt geleverd in 1/2 inch en 5/8 inch maten.

Het is belangrijk om te beseffen dat, hoewel greenboard is waterbestendig, het is zeker niet waterdicht. Zodra de bekleding wordt geweekt, wordt het water door onder werken om het gips en de groenboard zal zo doorweekt en nutteloos als andere gipsplaten worden. Dit betekent dat je niet kunt gebruiken in situaties waar het dreigt te raken zoals doorweekt als onder de gootsteen.

Echter, greenboard kunt nog steeds een goede splashback omdat het alleen zal worden ingevoerd om kleine hoeveelheden water in plaats van grote hoeveelheden, en deze kunnen snel worden opgeveegd. Uiteraard zullen de groenboard moeten goed worden bekleed voor.

Greenboard is vooral goed voor vochtige ruimtes waardoor het zeer nuttig zijn in ruimtes waar er waarschijnlijk een veel stoom te zijn maakt. Het is ideaal in gebieden rond de kachel, zowel op de wanden en het plafond. Met greenboard, zult u niet een geleidelijke afbraak die zich kunnen voordoen op de reguliere gipsplaten ervaren.

Greenboard kan gemakkelijk worden behandeld en geschilderd, zodat er geen probleem met het afstemmen van de kleurstelling in uw keuken zal zijn. Het enige probleem zou kunnen zijn in de rij het met gipsplaten in andere delen van de keuken, tenzij u gebruik maken van ½ inch gipsplaat langs dezelfde muur als ½ inch greenboard.

Er zal onvermijdelijk vocht in het gebied rond de achterdeur, tenzij u een overdekt terras of een veranda buiten. Vochtige kleren aan haken en natte schoenen worden gebracht worden vaak op de vloer. Dit is een ideale locatie voor greenboard omdat vocht aanwezig is, maar het gebied is niet overdreven nat. De extra dikte van greenboard geeft meer stevigheid aan de muren die nuttig kan zijn in een gebied waar er veel verkeer en veel gebruik van de ruimte op de muur. Greenboard is net zo makkelijk om als gipsplaten te zetten en net zo makkelijk om te voltooien. Zodra je versierd bent, is er geen manier om te vertellen dat het niet standaard gipsplaat.

Greenboard is ideaal voor de muur achter apparaten, zoals de vaatwasser en wasmachine. Beiden produceren vocht en vocht, zodat uiteindelijk, dit kan zijn tol te eisen op de muren. Het feit dat greenboard bestand is tegen vocht zal betekenen dat uw muur veel langer kan duren.

Ook als een slang lekken gedurende korte tijd de bespanning aan groenboard zal helpen beschermen de wand weliswaar niet kan bieden aan een plas die rond blijft voor leeftijden. In deze situaties, het is een beetje extra beveiliging tegen mogelijke waterschade. Greenboard is echt geschikt voor elke plaats in uw keuken, waar er zal worden verhoogd vocht. Het kost meer, maar het kan uiteindelijk bespaart u geld op de lange termijn.