4 extra huis storage-oplossingen voor uw slaapkamer

1. Maak gebruik van de Bed

2. Stellingen Aanvullingen

3. maximaliseren Closet Space

4. Kasten en dressoirs

Veel mensen kijken voor thuis storage-oplossingen zoeken naar manieren om economisch en veilig passen de objecten die ze kopen in ruimten rond het huis te vinden. Door het zorgvuldig overwegen hoe je het beste kunt opslaan verschillende items die u bezit, kunt u ervoor zorgen dat u de maximale hoeveelheid ruimte die beschikbaar is voor u, terwijl tegelijkertijd het houden van die items veilig en gemakkelijk bereikbaar. Een van de belangrijkste plaatsen om extra huis storage-oplossingen overwegen voor uw slaapkamer. Lees verder voor een paar ideeën.

In de meeste slaapkamers, de grootste post of een stuk van het meubilair is het bed. In veel gevallen, het bed neemt een groot gedeelte van de kamer en niet ter geen goed gebruik. Er zijn een aantal manieren waarop u uw bed kan veranderen in een unieke optie opslag ook. Ten eerste kun je beginnen met het verhogen van uw bed met een frame die ruimte heeft eronder. Die ruimte kan worden gebruikt om dozen, kleding, of andere items en op te slaan. U kunt een beeld dat lades in de basis bevat ook kopen.

Door het toevoegen van meer planken om uw slaapkamer muren, u niet alleen een centraal punt en een plek om items zoals foto’s en illustraties te geven, maar ook de hoeveelheid ruimte die je hebt om te gebruiken als opslag in de kamer ook te verhogen. Bij het toevoegen van planken, overwegen plaatsen waar ze gemakkelijk toegankelijk zijn, en niet rekken te plaatsen in gebieden die moeilijk te bereiken zijn. Niet schappen overladen met te veel gewicht ook niet, want dit kan leiden tot items vallen en breken.

Een slaapkamer kast is een van de eerste opslag ruimtes die veel mensen gebruiken, maar het wordt ook vaak gebruikt in een inefficiënte manier. Reorganiseren van uw kast ruimte kan u voorzien van een veel extra ruimte voor opslag. Overweeg de aankoop van opknoping laden, of andere storage units die je kunt plaatsen in je kast, gemakkelijk compartimenten waarin om schoenen op te slaan, andere kledingstukken en diverse items te bieden.

Een kast of een dressoir kan ook worden gebruikt om goed effect, bij het bedenken van plaatsen om de items in uw slaapkamer te slaan. Schaf een dressoir of een meubel met laden die zo diep mogelijk zijn. Dit zal u voorzien van voldoende ruimte in om kleding op te slaan, en andere items. Vergeet niet om ook de bovenkant van de kast of dressoir als opslagruimte te gebruiken als goed.

Naast deze slaapkamer opslagmogelijkheden, overwegen manieren waarop je het aantal items die je in de slaapkamer te houden kan beperken. Bijvoorbeeld, in de zomer, doos winter kleding die je niet zult gebruiken, en op te slaan in een ander deel van het huis. Doe hetzelfde met de zomerkleding in de winter, om vrij te maken extra ruimte in uw slaapkamer opbergmogelijkheden.