4 dingen om te controleren voordat het huren van een huis

Potentiële huurders zijn meestal op zoek naar bepaalde functies in een huis te huur, zoals het aantal badkamers, een grote tuin, of een garage. Wanneer u een plek die u interesseert, vindt een checklist klaar voor het schrijven van een cheque. De meeste mensen doen een snelle visuele inspectie en zijn tevreden. Ze zien niet iets mis, zodat ze aannemen dat er geen problemen zijn. Pas na de verhuizing doordat zij bewust van deze verborgen problemen.

Enkele van de belangrijkste problemen die kunnen optreden zijn elektrische installaties, loodgieterij, een lekkend dak, of een oven die niet werkt. Helaas zijn veel mensen leren op de harde manier. Ik heb de fout van het verhuizen naar een huis waar de oven werkte niet gemaakt. Je wilt nooit wachten tot het weer frigide voor het realiseren van dit soort problemen en vast komen te zitten wachten in de kou voor de oven worden gerepareerd.

Veel voorkomende problemen

Loodgieterij problemen kunnen vrij slecht zijn, ook. Geen toegang tot stromend water voor een periode van tijd kan een groot ongemak. Een lekkend dak kan een grote bron van problemen ook. Ik woonde in een huis een paar jaar geleden, waar een lekkend dak mogen water competitieprogramma schade in de trap, die bijna tot een elektrisch vuur.

Wanneer gaan kijken naar een huis, niet alleen rekening met de buitenste het uiterlijk van de plaats, kijk veel dieper dan dat. De veiligheid van u en uw familie zou uw eerste prioriteit. Zorg ervoor dat het dak solide is en de oven of airconditioner in orde is. Als u twijfelt aan de integriteit van de elektrische bedrading of sanitair hebben, kijk dan elders. Niet alleen neemt het woord van de verhuurder dat alles in goede staat.

Als je niet een inspectie-savvy persoon, mee te nemen iemand die is. Op de lange termijn, zult u blij zijn u deed. Indien reparaties nodig zijn en de verhuurder akkoord gaat hen te hebben gedaan, te bespreken en zich te vestigen op een redelijke termijn om de reparatie voltooid te hebben. Als de reparaties die niet in de opgegeven tijd klaar bent, kijk dan elders. Verspil geen tijd of uw zuurverdiende geld te verspillen.

Als het weer in uw omgeving gebeurt compliant te zijn en u kunt regelen om dit te doen, ga dan kijken naar het huis op een regenachtige dag. Het maakt het veel gemakkelijker om een ​​lekkende dak of een kelder die tot rug met water te spotten. Vergeet niet, je bent degene die betaalt om daar te wonen, het is uw recht om alles in goede conditie te hebben.