4 decoratieve ontwerpen voor een open haard deksel

meerdere Panelen

Geschilderde Haard Screens

traditioneel

aangepaste Looks

Er zijn vele soorten open haard covers beschikbaar in vele decoratieve tekeningen. Een open haard is van oudsher een gezellige, comfortabele plek waar paren besteden romantische avonden en vrienden samenkomen voor een kop koffie. Een open haard dekking biedt vele voordelen. Het helpt om de warmte gelijkmatig verspreid in alle richtingen. Het is ook een beveiliging die vonkenregen voorkomt, en het voegt extra decoratie in de kamer, zelfs wanneer het vuur niet brandt. Er is een grote verscheidenheid van de open haard schermen en covers op de markt, en het type dat u kiest moet afhangen van de look en feel van de kamer en de aard van de sfeer die u wilt maken.

Een variëteit is de panelen, metalen deksel meerdere dat is opvouwbaar. De metalen frames zelf kan rechthoekig of gebogen, effen of gesneden zijn. De frames zijn meestal van gepolijst messing of smeedijzer. Deze zouden ergens tussen de $ 50 kosten om? 100. Men zou kunnen gaan voor het goud gegoten aluminium frames en met een antieke look. Bloemen tapijtwerkdesign ook lenen een koninklijke uitstraling aan deze open haard covers. De schermen kunnen ook worden gemaakt van roestvrij staal of brons, afhankelijk van de begroting van de individuen en of ze willen een aristocratische en antieke look of een eigentijdse uitstraling.

In veel huizen, wordt de schoorsteenmantel gebeitst of geschilderd. Stained mantels geven een doorschijnend blik tegen Victoriaanse tijdperk kleuren en schilderijen, bloemen thema’s zijn goed afgestemd op deze stijl. Geschilderd schermen met meerdere kleuren zal nog helderder wanneer een vuur wordt aangestoken achtergrond schijnen, maar er aantrekkelijk uitzien, zelfs wanneer er geen vuur in de achtergrond.

Historisch gezien hebben de traditionele huisvrouwen prachtige borduurwerk en naald werk gebruikt om een ​​open haard scherm te versieren, dit coördineert met decoratieve tinten en gordijnen die in het huis zijn.

Als men wil een dure en rijke kijken open haard, een mantel gemaakt van exotisch hout, zoals mahonie of satijnhout, en versierd met elegant gesneden frames een goede optie zou kunnen zijn. Beschilderde tegels kunnen ook worden gebruikt om het uiterlijk van de kamer te stellen. Deze rijke functies kunnen worden geaccentueerd met aluminium gaas open haard schermen die kan worden bevestigd en verwijderd uit de open haard. Mesh open haard schermen kunt warmte van de brandende vuur om door te komen zonder enige vervorming, op hetzelfde tijdstip, het meeste stof en roet wordt uitgefilterd.

Men zou ook plaats groene planten bovenaan de schermen te voegen aan de elegantie. Een bloempot of twee in de voorkant van het scherm met de brand gekraak in het centrum zou ook een natuurlijke en huiselijke gezicht zijn.