4 creatieve ideeën multiplex plafond

Het selecteren van Uw Multiplex

verschillende afwerkingen

verschillende texturen

afsluitende

Als u overweegt een nieuw plafond, waarom niet maken het een multiplex plafond? Niet alleen is het betaalbaar, maar biedt tevens vele verschillende opties. Of u nu multiplex platen of pre-cut vierkanten gebruikt, kunt u uw plafond sneller dan wanneer je het gemaakt van enig ander materiaal af te ronden. Hier zijn een paar ideeën te overwegen bij het installeren van een multiplex plafond.

Wanneer u de multiplex te kopen, zorg ervoor dat het is allemaal hetzelfde graan en snijden. Het moet passen. Er zijn verschillende soorten multiplex. Onbehouwen grenen is een mooie snit. Marine multiplex, met zijn glasvezel afwerking, is als goed.

Je fantasie is het enige dat je hier kunt tegenhouden. Als u panelen met een zeer zichtbare korrel, zal een zijdeglans afwerking maken ze overeenkomen ook. Zo zal een visgraatmotief. Dit geeft de ruimte een warme uitstraling.

U kunt ook vlekken multiplex, het gebruik van verschillende kleuren om het hout eruit mahonie of esdoorn. Een andere goede manier om het uiterlijk van het multiplex te verbeteren is om het te bleken met waterstofperoxide en breng daarna een satijnen afwerking. Doet, geeft de verschijning van fijne, houten lambrisering.

Het laatste wat u kunt doen om het uiterlijk van triplex te verbeteren is om te werken met texturen of highlights. U kunt de panelen met een kloof tussen hen te installeren om het kleuraccent eronder, of u kunt deze lacunes op te vullen met strips van hout. Als u verf de panels, kunt u het contrast door het verlaten van de houten grens ongeverfd of schilderen een andere kleur te maken.

U kunt kopen, ofwel de panelen die ribbels in hen snijden of degenen met afgeschuinde randen hebben. De laatste geeft een meer gepolijste look aan het hout. U kunt ook kiezen tussen een “V” cut en een tong-en-groef cut.

Maar u ervoor kiest om uw multiplex panelen te behandelen, altijd voor zorgen dat je genoeg om het gehele plafond te doen en hebben een beetje over voor eventuele fouten die u zou kunnen maken. Met behulp van multiplex kan uw plafond eruit fijn hardhout tegen een fractie van de kosten. Zorg ervoor dat je hulp nodig hebt ze te installeren, omdat deze bladen zijn omslachtig. Je zou kunnen hebben om een ​​paar van hen te passen langs de randen te snijden, zo niet veel kamers zijn echt plein.