4 coreopsisbloem variëteiten

coreopsis Verticillata

Coreopsis lanceolata

Coreopsis grandiflora

Lime Rock Ruby

Coreopsis bloemen maken een mooie en kleurrijke aanvulling op elke grens tuin, bloementuin of enig ander deel van uw landschap. Coreopsis bloemen zijn er in vele verschillende kleurrijke rassen, en veel mensen ervoor kiezen om verschillende soorten planten om een ​​regenboog van kleuren te creëren in hun tuin. Dus, hier is een lijst van de meest voorkomende Coreopsis variëteiten.

Coreopsis verticillata is ook bekend als de draad – gebladerde Coreopsis en bevatten kanten blad dat is heel aantrekkelijk, zelfs wanneer de plant niet in bloei. Dit coreopsis groeit ongeveer 1 voet tot 3 voet lang te zijn en heeft gele bloemen. Deze variëteit is inclusief de zeer populaire Moonbeam en Zagreb cultivars.

Coreopsis lanceolata is een mooie gele verscheidenheid aan coreopsis die groeit ongeveer 12 inch tot 30 inch groot zijn. Dit ras is zeer populair op de weide banken en wilde bloemen velden. Een van de meest populaire cultivars van dit ras is de Double Sunburst.

Coreopsis grandiflora wordt vaak beschouwd als een jaarlijks in plaats van een vaste plant vanwege zijn korte leven. Echter, dit coreopsis wil zelf zaad en groeien als met rust gelaten. Deze soort gewoonlijk een hoogte van ongeveer 3 voet lang.

Lime Rock Ruby is een andere populaire variëteit aan coreopsis die donkere rode bloemen heeft en groeit tussen de 18 inch en 24 inch groot.