4 binnendeur kleur ideeën

Single Paint Color

patronen

faux Paint

muurschilderingen

Uw interieur kleur van de deur is een bepalende factor is dat de algehele sfeer van een kamer, badkamer, keuken of een gebied van uw huis waar een binnendeur is geïnstalleerd beïnvloedt. U kunt kiezen voor een enkele deur kleur, gebruikspatronen, gebruiken faux verftechnieken of verf muurschilderingen.

Gebruik een kleurenkaart wanneer u een enkele deur kleur het kiezen. Kennis te nemen van de verschillende kleuren die in een kamer, en deze gebruiken om de juiste kleur om ofwel een aanvulling op de hele kleurenschema van de kamer van uw kind of maak een opvallende binnendeur kleur te selecteren. Als u een binnendeur die het kleurenschema van een kamer vult, kies een kleur die binnen het bereik van alle de overheersende kleuren in die kamer. Als u een opvallende kleur van de deur wilt, kies dan een in de tegenovergestelde bereik van de overheersende kleuren in die kamer.

Als u niet kiezen voor een enkele kleur te gebruiken voor uw binnendeur, kun je patronen die voldoen aan het thema van uw kamer gebruiken. U kunt verschillende vormen, dierlijke patronen en texturen gebruiken. Voor een meer eigentijdse uitstraling, kiest geometrische ontwerpen en de kleuren van hetzelfde bereik te halen in het kleurenwiel. Begin met de basiskleur van uw deur en ga dan verder met de kleur accenten op de deurpanelen, de omliggende gebieden van de deurknop en de deur randen. Een ander idee is om interessante gezegden en spreekwoorden toe te voegen, samen met de patronen om uw binnendeur.

Als u wilt een elegante en adembenemende binnendeur maakt, kunt u faux verf technieken. Bij deze technieken gebruikt u verf andere soorten oppervlakken, zoals graniet, gekraak, leer en anderen imiteren.

Voor een meer levendige binnendeur, kunt u ervoor kiezen om muurschilderingen bestaande uit interessante visuele patronen en landschappen te schilderen, zoals de nachtelijke hemel, bergen, bloemen en andere natuurlijke elementen. Muurschilderingen op deuren zijn interessant en kan het thema van elke woonruimte te voltooien. Als u het ontwerpen van het interieur deur een klein meisje, kunt u bloemen en elfjes te schilderen, als u het ontwerpen van het interieur deur een kleine jongen, kunt u ervoor kiezen om draken of een favoriete dieren te schilderen.