4 bezorgdheid over de veiligheid bij de bouw van een gyrocopter

Onderzoek

Draag beschermende kleding

Heeft u een Construction Inloggen

Maak de Rotor Solid

Uitgevonden in het begin van 1920, een gyrocopter is vergelijkbaar met kleine helikopters; het kan lift genereren met behulp van een set van spinnen rotorbladen. Hoewel gyros niet kunnen opstijgen en landen verticaal, ze zijn nog steeds fascinerend om naar te kijken en hebben genoten als een grote outdoor activiteit voor kinderen. Volwassenen houden ook gyrocopter races met hun vrienden. Gyrocopter enthousiastelingen zeggen dat deze kleine vliegende machines hebben vele uitstekende kwaliteiten, een daarvan is de betaalbaarheid. Bovendien, gyros mechanisch eenvoudig en geen ingewikkelde bedrading en technologieën niet te betrekken, zelfs kinderen kunnen ze bouwen.

U kunt kopen kant-en-klare gyros in de markt en beginnen rond vliegen zo snel mogelijk. Maar als u wilt uw eigen gyrocopter te bouwen, zorg ervoor dat u volg de aanwijzingen die worden gegeven in de handleiding van de fabrikant zeer zorgvuldig. Bovendien is het essentieel om bezorgdheid over de veiligheid in acht bij het bouwen van je eigen gyrocopter veilig en ongevalvrij vliegende garanderen.

Natuurlijk, de veiligheid is uw belangrijkste prioriteit bij het bouwen van uw gyrocopter dus zorg ervoor dat de kit te kopen van een gerenommeerde fabrikant of leverancier. De beste manier om je eigen gyrocopter te bouwen is door het verkrijgen van een gyrocopter kit van de markt. Een gyrocopter kit kan worden geprijsd vanaf $ 7000 tot zo hoog als $ 30.000. Koop altijd kwaliteit producten in plaats van goedkopere, deze hebben de neiging om substandard onderdelen hebben. online zoeken naar een gerenommeerde leverancier gyrocopter en te overwegen een aantal factoren, zoals de prijs en kwaliteit. Zodra u uw pakket te krijgen, controleer alle onderdelen op eventuele beschadigingen. Het is ook belangrijk om te controleren of alle onderdelen aanwezig zijn. Een van uw potentiële nachtmerries bij het bouwen van uw gyrocopter is om uit te vinden zijn er onderdelen ontbreken halverwege het proces.

Montage van de onderdelen vereist samen met behulp van verschillende tools die potentieel gevaarlijk zijn, zoals elektrische boormachines, super lijm, scharen en nog veel meer. Zorg ervoor om handschoenen te dragen bij het gebruik van deze tools voor veiligheidsdoeleinden. U kunt ook moeten beschermend schild te dragen voor als je nodig hebt om verschillende onderdelen aan elkaar te lassen.

Het klinkt misschien absurd, maar het hebben van een dagboek van uw gyrocopter bouw helpt zeker een stuk tijdens het proces. In feite, Federal Aviation Administration (FAA) vereist dat u uw eigen bouw log hebben, niet alleen voor het naleven van de regels, maar ook voor de veiligheidsmaatregelen. De bouw log helpt u niet alleen terugblikken op wat je bereikt, maar het bevat ook alle werktijd en foto’s tijdens het bouwproces.

Om storingen en ongelukken te voorkomen, zorg ervoor dat de rotor sterk te houden. Houd in gedachten dat een gyrocopter wordt aangedreven door een propeller om te vliegen. Het kan een propeller op de top, maar de rotor is het belangrijkste ding om in de gaten bij het bouwen van een te houden. Bij het gebruik van metalen modellen, regelmatige lijmen zijn niet genoeg om de rotors solide en sterk te maken. Het beste om te gebruiken voor metalen is superlijm. Afgezien van supersterke ook goedkoper vergeleken met kunststof lijm.