3 zelfgemaakte recepten voor eekhoorn afstotend

Eekhoorns zijn schattig als ze scharrelen rond in de bomen, maar als ze in de herfst bollen of een van uw vogel feeders van uw tuin, worden ze regelrechte bedreigingen.

Terwijl de werkelijke mechanische vallen en giftige stoffen beschikbaar zijn, wordt het geringe effect oplossing voor het maken van je eigen eekhoorn middel.

1. Wet Repellent

Chemische producten, huishoudelijke artikelen, en zelfs bepaalde voedingsmiddelen kunnen allemaal eekhoorns af te schrikken tot op zekere hoogte, maar één ingrediënt serieus stuurt eekhoorns verpakking en is niet schadelijk voor uw tuin of andere dieren. De eekhoorn kryptonite is cayennepeper. Telen uw eigen of raid uw voorraadkast, en je zult goed op uw manier aan het maken van een van deze bewezen insectenwerende middelen zijn.

2. Droog afweermiddelen

Vul een pot met 1 1/2 liter water en breng het aan de kook op het fornuis voor het toevoegen van 1 theelepel cayennepeper, twee gehakte uien, en een enkele gehakte jalapeño. Laat dit mengsel aan de kook voor ongeveer 30 minuten, en verwijder deze vervolgens uit het vuur. Laat het mengsel afkoelen, stam uit de groenten, en giet de overblijfselen in een spray fles met behulp van een trechter.

3. Location-Specific afweermiddelen

Gefeliciteerd, je hebt zojuist pepperspray. Spuiten in alle plekken waar u wilt eekhoorns weerhouden venturing, zoals bloembedden, gescreend-in portieken, en rond vogelvoeders.

onderwerpen

Als je probeert om eekhoorns weg te houden van vogel feeders of bloembedden, probeer deze droge afstotend. Vanuit uw kruidenrek, verzamelen paprika, cayennepeper, en gemalen rode peper vlokken. Strooi een mengsel van deze kruiden, waar je niet wilt eekhoorns te graven of loopvlak. U kunt zelfs meng ze in met uw wild vogelzaad om de eekhoorns van het eten van het te houden.

Maak je geen zorgen over de pittige infusie irritante vogels die de feeder gebruiken. Ze missen dezelfde smaakpapillen om daadwerkelijk signalen van warmte door, dus voor hen is het eigenlijk een traktatie dat maakt het zaad smaak nog beter.

Eekhoorns kan zeer destructief voor je val aanplant bedden zijn. Hun foerageren drive is in de hoogste versnelling tijdens de val, omdat ze zich voorbereiden op hun winterslaap. Het is de reden dat ze zoeken naar bollen en andere vallen zaden.

Als u wilt eekhoorns uit het opgraven van uw dure val bollen te houden, meng een wasmiddel met een paar eetlepels cayennepeper. Giet het mengsel rond de omtrek van bloembedden.

Eekhoorns genieten van voeding op vogelvoeders net zo veel als de vogels te doen. Ze kunnen echter destructief zijn en zelfs rijdt je vogels weg. Om eekhoorns weg te houden, plaatst de feeder op een hoge metalen paal bedekt met koken vet, zoals Crisco. Eekhoorns kunnen proberen om de paal te klimmen, maar ze zullen snel merken dat het te glad om te klimmen en dat hun voeten zijn bedekt met plantaardig vet. Zij zullen voorkomen dat opnieuw het beklimmen van de paal, want het kost te veel werk om hun voeten schoon te maken na het aanraken van de pole.

WAARSCHUWING: Koken oliën kunnen ook andere dieren, zoals huishoudelijke katten en honden, pijn bij inname. Als je gaat deze methode te gebruiken, kunt u overwegen uw plaatsing zorgvuldig, zodat alleen de eekhoorns (of vogels) het koken vet kan bereiken.