3 voorkomende toepassingen voor een velgbeveiliging

1. Zoals Auxiliary Sloten

2. Indoor Sloten

3. Zoals Decorative Sloten

Een velgbeveiliging is een soort vergrendeling, zij kan gebruikt worden als een grendel en een slot. Het werd eerst vervaardigd en gebruikt ongeveer twee eeuwen in Europa. Aangezien Velgbeveiliging gebruikt gedurende vele jaren, zijn in verschillende types en ontwerpen. Hoewel sommigen in feite antieke, de meeste velg sloten die vandaag beschikbaar zijn replica’s van de vroege Victoriaanse velg sloten. Velgbeveiliging kan worden gebruikt op elk type deur (hout, metaal en calamine).

Zoals de naam al doet vermoeden, in een velg sluis, een velg is aan de buitenkant van de deur bevestigd. Een sleutel kan worden ingestoken in het sleutelgat aangebracht in de velg om de deur vanaf de buitenkant te openen. De eigenlijke slot wordt op de binnenkant van de deur kan openen met een grendel / hendel. Verder, als je deur dicht te trekken, zal de deur automatisch vergrendeld met behulp van een verende apparaat. Door zijn design, een velgbeveiliging niet in staat is om volledige zekerheid te stellen. Daarom wordt het zelden als solitair (of enige) slot de hoofd / buitendeur. Het ontwerp van een velgbeveiliging is zodanig dat het kan worden opengebroken met iets eenvoudigs als een credit card. Om deze reden wordt een velgbeveiliging meestal gebruikt als een extra slot op de belangrijkste deur naar extra beveiliging of als een decoratief element. Het is het beste gebruikt in combinatie met nachtschoot en insteeksloten.

Aangezien velg sloten niet geschikt zijn voor maximale veiligheid, en dus kunnen ze alleen worden gebruikt als extra sloten op buitendeuren. Echter, ze zijn vaker wel dan niet gebruikt op binnendeuren, zoals badkamer en slaapkamer deuren. In uw huis, je hoeft niet een hoog beveiligingsniveau nodig, je gewoon een vergrendeling die esthetisch oogt en biedt u wat privacy nodig. Rim sloten zijn perfect voor dit omdat ze zijn verkrijgbaar in zo’n breed scala van modellen. Ongeacht uw interieur, bent u verzekerd van een velg sluis die past bij uw stijl te vinden.

Hoewel oplegsloten geen volledige beveiliging, zijn ze populair gebleven en zijn nog steeds rond. Misschien het belangrijkste reden hiervoor is dat ze kunnen worden gebruikt als decoratieve sloten, het toevoegen charme en elegantie op een deur. U kunt de antieke sloten te kopen tegen een hoge prijs van een antiquair of online. Deze oude sloten zijn meestal hersteld, met name daar intern mechanisme, dus u hoeft zich geen zorgen over de functionaliteit. ook vind je gemakkelijk een aantal replica’s die uw doel en uw zak kan dienen. Deze sloten kunnen worden gebruikt om te kleden elke deur of ruimte, met name als het interieur ook worden gevormd in een old-school stijl, en zijn verkrijgbaar in messing, smeedijzer, en hout. Sommige van de velg sloten zijn eindelijk gemaakt met het ontwerpen en houtsnijwerk van draken, feeën en dieren. Voor uw voordeur, kunt u een uiterst decoratieve velgbeveiliging gebruiken om een ​​grootse uitstraling te geven.