3 voordelen van omgaan molding

Omgaan Molding Verbergt Naden

Houdt Tight Seal in Corner

Geen Meting Nodig

Een van de beste technieken voor het installeren van het vormen in een kamer is het omgaan het gieten. Omgaan molding verwijst naar de manier waarop ze langs de binnenhoeken worden gesneden. Deze coping-cut is veel beter dan een gewone mijter zaagsnede en ziet er professioneler. Veel mensen weten niet dit soort van de snede ze geloven dat het moeilijk is om te doen gebruiken. Echter, met enige oefening, en een zaag omgaan, elke DIYer kan dit type van de snede te maken.

Een belangrijk voordeel voor het gebruik coping snede is dat het verbergt de naad langs de binnenhoek volledig. Er is geen behoefte aan een extra tijd om de naden stopverf of zorgen te maken over eventuele leemte in de naden te nemen.

Een ander voordeel van omgaan molding in de hoeken is dat de afdichting maakt met de andere molding niet uit elkaar zal zich verspreiden na verloop van tijd gelijk is gevoelig met een gemijterde cut. Dit geeft coping snijden perfect af voor vele jaren.

Snijden coping in het vormstuk geen uitgebreide metingen nodig. U kunt gewoon stoten tegen elkaar en knip de achterkant van gietmateriaal met een coping-zaag. Terwijl sommige verbeteringen meestal zal worden gemaakt, meestal met een rattail bestand, kunt u de kamer te dekken veel sneller.