3 voordelen van everbearing aardbeiplanten

Everbearing aardbeiplanten zijn populair voor tuinders die willen aardbeien binnenshuis te groeien, of hebben een kleine buitentuin ruimte. Enkele kenmerken van de planten ook de primaire voordelen zoals

1 – Geen Runners

In tegenstelling tot traditionele aardbeiplanten, hoeft everbearing aardbeiplanten geen lopers te produceren. Als je hebt geprobeerd groeiende aardbeiplanten voor, weet je dat ze schieten lopers all over the place, en soms in secties van de tuin dat je ze niet willen. Dat is geen probleem met everbearing aardbeien.

2 – gemakkelijk te kweken in containers

Als u geen zorgen te maken over lopers, dan kun je ze groeien in containers. Als u een appartement te huren of zijn beperkt in uw buitenruimte, dan kun je ook groeien ze naar binnen. Wanneer uw poging om regelmatig aardbeien groeien in containers, de lopers shoot out van hen, en je moet meer containers rond de plant te zetten, of blijven de lopers transplanteren gedurende het seizoen.

3 – Twee tot drie Oogsten

Je hoeft niet te stoppen plukken aardbeien na de eerste oogst. Het is mogelijk om twee tot drie oogsten te krijgen van een everbearing aardbei plant. U zult uw oogst opbrengst voor de tijd dat u het planten en verzorgen uitgeven voor de plant, in tegenstelling tot de traditionele planten die niet zo veel kan produceren te maximaliseren.

Overweeg groeiende biologische everbearing aardbeiplanten om beter te proeven en gezonder aardbeien te krijgen.