3 voordelen van een keramische schijf tapkraan

1 – Keramische duurt veel langer dan Rubber

2 – Betere Beschermt de Water Valve

3 – Goedkoper vervangende onderdelen

Als u op zoek bent naar een kwaliteit kraan te installeren in uw keuken of badkamer, moet u overwegen een keramische schijf kraan. Hoewel ze zeker duurder dan compressie kranen die rubber afdichtingen gebruiken, zijn er een aantal duidelijke voordelen. Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste voordelen van een keramische schijf kraan.

In theorie zou de keramische zitplaatsen op een keramische schijf kraan een leven lang meegaan. Maar in werkelijkheid zijn ze meestal duurt ca. 25 tot 30 jaar. Echter, als je dit vergelijkt met de korte 3 tot 5 jaar levensduur van het type cartridge kranen of 1 tot 3 jaar levensverwachting van compressie kranen, kunt u zien hoe veel duurzamer dit soort kranen zijn.

Omdat het water in een keramische schijf kraan tussen de 2 keramische schijf zetels, en niet een rubberen afdichting en het water kraan stroomt, de klep is ook beter beschermd en is veel minder kans op roesten of slijten.

In het geval hoeft u keramische zetels te vervangen in een keramische schijf kraan, zul je zien dat ze zijn erg goedkoop. In feite, kunt u de aanschaf keramische zetels voor de merknaam kranen voor zo weinig als een of twee dollar dollar. Als je dit vergelijken met een $ 30 nieuwe cartridge of $ 10 set van afdichtingen voor andere types van putten, hoeft keramische schijf kranen niet lijken zo duur te zijn.