3 verschillende soorten zoutwater hengels

1. Spin Castinghengels

2. Trolling Rods

3. Fly Fishing Rods

Als u geïnteresseerd bent in het opnemen van zout water vissen bent, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de verschillende soorten van zoutwater hengels. Het vinden van de juiste hengel is essentieel voor een plezierige vissen ervaring, dus maak er een punt van het kiezen van de juiste keuze voor jou.

Als je winkelen op een begroting, kunt u overwegen de aankoop van een spin werphengel. Deze zoutwater hengels, die typisch zijn gemaakt van goedkope fiberglas, zijn betaalbaar op vrijwel elk budget en zijn zeer geschikt voor kinderen en beginnende visser. Helaas, vanwege hun relatief korte lengte en een algemeen gebrek aan veerkracht, rotatie gegoten staven zijn niet geschikt om te worden afgehaspeld in grote vangsten.

Als u een fervent visser met een talent voor het aansluiten van grote vangsten bent, een trolling hengel is uw beste optie. Deze unieke staven, gewoonlijk aangeduid als “diepzee staven,” algemeen 6 tot 8 voet lang en gemaakt van hoogwaardig polyester, metaal of hout. Houd er rekening mee dat wanneer u een trollen staaf, zul je ook moeten zeer sterke vislijn te gebruiken en aan te pakken om de beste resultaten te produceren. Trolling hengels zijn ook de duurste type zoutwater hengels die momenteel beschikbaar zijn, maar als je een speciale vissende enthousiast bent, kunt u vinden dat ze de steile prijskaartje waard.

Fly hengels zijn de lichtste type zoutwater hengel, naast het feit dat het langst. Bij gebruik van dit type staaf, een lange, lichte vislijn is essentieel, aangezien het het gietproces.