3 verschillende soorten nieten geweren verklaard

Manual Staple Guns

Elektrische Staple Guns

Pneumatische Staple Guns

Op een bepaald moment, iedereen maakt gebruik van nieten geweren. De meeste huizen hebben een vergadering in een lade. Als je het ophangen van flyers om te proberen en het vinden van een verloren huisdier, nieten beneden bedrading of het installeren van isolatie, nieten geweren hebben veel toepassingen. Er zijn de belangrijkste soorten nietpistool. Elk heeft zijn voordelen en situaties als het bijzonder nuttig zullen zijn. Welke je kiest hangt af van uw behoeften.

Veruit de meest voorkomende vorm van nietpistool zijn handmatige nieten geweren. Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te laden en gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot de aard van de nietmachine je in een kantoor, er is geen plaat onder de nietje. Dit betekent dat het niet buigt, maar de twee punten direct in het object waartegen de nietpistool wordt geduwd.

Het duurt handsterkte handmatige nieten geweren gebruiken. U wikkel je vingers rond de voorraad, en druk op de trekker met je handpalm. Dit kan snel vermoeiend worden en maak uw hand en vingers pijn. Dit feit betekent dat handmatige nieten wapens zijn in de eerste plaats voor incidenteel gebruik. Ze zijn ook bijzonder draagbaar, dus als je nodig hebt om flyers op de telefoon palen zetten, zijn ze ideaal voor. Binnen het huis, als er een baan die een groot deel van de nieten vereist, zou je minder vermoeidheid van het gebruik van een aangedreven model te vinden.

Elektrische nietje pistolen kan ofwel de stekker in het stopcontact of lopen op batterijen. Ze zien er anders op handmatig nieten geweren. Je trekt een trigger, maar de vorm van het gereedschap betekent dat je dat die meer als een pistool, druk uitoefenen met uw wijsvinger. Want er is niet dezelfde weerstand die in de handleiding nieten geweren bestaat, elektrische nieten wapens zijn veel gemakkelijker te gebruiken voor langere perioden. U vindt ook dat er meer van een standaard snelheid in de nietjes dan bij handmatige nieten geweren, dus minder worden geruïneerd en verspild. Een elektrische nietpistool kunnen ook meer nietjes per minuut. Dit kan nuttig zijn voor grote nieten banen waar je in staat om snel te verplaatsen bent zijn.

Bij sommige nieten geweren, met name die elektrische of pneumatische zijn en intensief gebruik wilt ontvangen, dan kunt u ook gebruik maken van de zogenaamde afwijkende punt nietjes. Deze zullen beter en langer vast te houden, omdat de nietjesbenen wending toen ze het materiaal in te voeren.

Pneumatische nietje pistolen worden meestal gebruikt door aannemers zetten in isolatie of andere materialen die een groot deel van de nieten. Zoals elektrische nieten geweren, ze vereisen zeer weinig fysieke inspanning te gebruiken. Veel pneumatische nietje pistolen zijn heel veelzijdig, in staat om nagels en brads hanteren in aanvulling op de nietjes (hoewel ze zijn geen vervanging voor een spijker pistool). Verschillende soorten nietjes kan worden gebruikt in een pneumatisch nietpistool, afhankelijk van het werk dat moet worden uitgevoerd. In de eerste plaats dat zal een variatie in de beenlengte van de nietje zelf betekenen.

Er zijn ook nietje pistolen met gespecialiseerde functies, zoals een langere neus te bereiken in de hoeken, of met gidsen, zodat dat wapen kan worden verplaatst en snel gebruikt zonder piercing een draad.