3 verschillende soorten messen Edger

Wat zijn Lawn Edger lamellen uit?

1. Flat Rechthoekige Blades

Andere toepassingen voor Flat Blades

2. Flat Blades met Scoop-Cut Ends

Andere toepassingen voor Scoop-Cut Flat Blades

3. Star-vormige lamellen

Andere toepassingen voor Star-vormige lamellen

Onderhouden van uw Edger Blades

Een paar gespecialiseerde rassen van edger bladen zijn beschikbaar voor Tuinrandbewerker, om verschillende doeleinden te voldoen. Lees hieronder meer over de 3 belangrijkste soorten edger messen die u kunt gebruiken in uw gazon Edger.

Lawn Edger messen zijn gemaakt van carbon staal, dat wordt getemperd en zwart gemaakt om corrosie te weerstaan. Zij moeten worden geborsteld om ze schoon na elk gebruik, en gewassen met een hogedrukreiniger enkele malen per seizoen.

Deze bladen met een scherpe rand aan tegenovergestelde hoeken, zijn de eenvoudigste om te gebruiken. Ze werken goed bij rand van een grasveld dat is flush en niveau met een onverharde oprit. Toch is het het beste om deze te gebruiken op een gas-aangedreven of elektrische edger, omdat het moeilijk kan zijn om handmatig roteren dikke bodem.

Gebruik het mes hoogteverstelling op uw gazon Edger te verhogen of te verlagen het mes om verschillende soorten gras of granen gesneden langs de rand van uw gazon. Deze aanpassing maakt het ook gemakkelijker te trimmen door fijne, smalle bladen gras of dikke, brede-bladen grassoorten.

Deze bladen zijn zeer geschikt voor de rand van een grasveld naast een bloembed dat kan hebben mulch of andere bodembedekkers. De schepte uiteinden van het mes te graven door de bodembedekker, het maken van een schoon en goed gedefinieerde rand tussen het gras en de bloem bed. Ze zijn het meest nuttig voor het houden van uw gras uit het bloemperk dus het zal niet verspreid in de mulch.

Als uw oprit is geplaveid met stenen of tegels, en onkruid of gras zijn begonnen te ontkiemen tussen hen, gebruik het gazon kantensnijder op zijn laagste snelheid tussen de straatstenen uit te graven het gras. Vul de ruimten u met een siliconen betonmolen fill om toekomstige onkruid of gras groei tussen de straatstenen ontmoedigen gegraven.

Deze gazon Edger messen zijn ideaal voor de rand gazons die naast een keermuur of andere stevige barrière zijn. gazon stervormige edger bladen kan tot 8 punten. Ze zijn ook nuttig voor het houden van hagen en struiken onder controle in de buurt van verharde of flagstoned oppervlakken. U kunt ook de scherpe hoek aan te passen op uw Edger een afwateringskanaal te graven rond uw verhoogd bloem bed met een ster-vormig mes.

Een andere toepassing voor het gazon kantensnijder de stervormige blad is als een gazon beluchter. Je kunt het de hele lopen over uw gazon in het voorjaar om beluchting gaten te maken, voorafgaand aan het verspreiden van vers graszaad of kunstmest op uw gazon. Zet het mes hoogte ondiepe of diepe gaten in uw gazon, afhankelijk van de diepte die u wilt voor zaden kiemen of kunstmest penetratie te maken.

Veeg uw edger bladen voorzichtig met een hogedrukreiniger en veeg de messen droog met een zeem droog doek. Coat de bladen met een lichte olie om de paar toepassingen. Hebben de messen geslepen professioneel of vervang ze om de 3 jaar. Verwijder de edger messen bij het opslaan van uw edger voor de winter.