3 veiligheidstips voor automatische rolluiken

verschillende materialen

Hands Free Operation

Veiligheid is een kwestie

Houd gordijnen Weg van Blinds

Positie Motor on Top

Auto blinds zijn een groot venster behandeling die automatisch wordt afgesloten met een druk op de knop. Dit soort venster behandeling is net als gewone jaloezieën, maar zijn in staat om automatisch aan te passen aan verschillende omstandigheden. Veel mensen maken gebruik van automatische zonwering op plaatsen die moeilijk zijn te bereiken, over grote grote kamer ramen, dakramen op, en zelfs tussen de kamers.

Er zijn tal van verschillende materialen die beschikbaar zijn voor automatische blinds zijn. Ze kunnen een zuivere stof zijn, zijn voorzien van kunststof of metaal, latten, worden gemaakt van pure plastic folie, en zelfs worden gemaakt van metaal voor extra veiligheid. Het soort materiaal dat uw auto blinds zijn gemaakt van is uw keuze als je ze koopt.

Auto zonwering kan worden geprogrammeerd om automatisch te sluiten en openen volgens bepaalde parameters dat u het programma voor. U kunt de jaloezieën sluiten op een bepaald moment nacht of afhankelijk van het venster temperatuur hebben. De automatische zonwering kan ook deelnemen op een bepaalde tijd te openen in de ochtend voor het laten in de ochtendzon voordat je wakker wordt. Natuurlijk kunt u ook de controle van de blinds je voor dat je meer controle wilt.

Bij het werken met automatische blinds zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen en overwegingen, waarmee rekening moet worden gehouden. Omdat ze automatisch, is er een hoger risico van letsel aan mensen als ze niet voorzichtig omheen. Vele malen auto blinds worden gebruikt op ramen die groot zijn en laat in een veel licht. Dit betekent dat de blinds zullen veel groter dan normaal pull blinds dat de meeste mensen gewend zijn. Om te helpen met de veiligheid van de auto blinds, hier zijn een paar tips om te overwegen.

Wanneer de automatische zonwering beginnen om ofwel verhogen of te verlagen in de juiste positie, kunnen ze gemakkelijk vangen de gordijnen in het spoor, of langs de vouwen, als ze te dichtbij. Een goede gewoonte om de gordijnen ten minste 4 tot 6 inch uit de buurt van een deel van de auto blinds. Dit geldt voor de motor, de blinds, en de tracks.

Buiten bereik van baby’s

Automatische zonwering mag nooit op een plek waar baby’s peuters hen kan bereiken worden geïnstalleerd. Ze moeten buiten het bereik van kinderen, zodat hun vingers niet vast te zitten in de jaloezieën of de sporen te krijgen wanneer zij zich bezighouden. Om te helpen met dit, kunt u een aantal dingen doen om te voorkomen dat kinderen uit de buurt van de lagere ramen. Een ding dat je kunt doen is om een ​​stuk van het meubilair in de voorkant van het raam te zetten. U kunt ook een soort van bewaker van kinderen dat de blinde zal beschermen tegen jonge handen te gebruiken.

Een andere veiligheid tip die moeten worden gevolgd om het motorsamenstel positie bovenin de blinds. Door de ketting en de tandwielen die bewegen wanneer de motor begint te werken, die de motor aan het plafond of aan de bovenkant van het scherm geïnstalleerd ervoor dat niets beklemd raakt.