3 types van gips muur herstel na waterschade

1 – Droge Muur Repair

2 – gips

3 – Metselwerk

Muur herstel na waterschade kan kosten een enorme hoeveelheid. Naast de zichtbare schade, zal onderliggende schade aan houten funderingen en isolatie. Dakbedekking problemen kunnen muur schade, evenals overstromingen of slecht dakgoten veroorzaken.

Het is niet altijd mogelijk om droge muur herstellen. De schade kan onomkeerbaar zijn en de droge muur nodig heeft in totaal vervangen. Sever schade kan ook van invloed op de isolatie en opstelsporen van de muur. Buiten de schade, veroorzaakt door slechte dakgoten of dakbedekking, zal onvermijdelijk eindigen met water trapsgewijs naar beneden hetzelfde deel van een muur, waardoor op lange termijn schade.

Gips is helemaal niet goed bestand tegen vochtige omstandigheden. Het is een nogal zwak type pleister die heel eenvoudig kan worden verwijderd. Als de vochtige in uw huis is van invloed muren en is door te komen aan de binnenkant, kan het helpen om een ​​industriële ontvochtiger om het overtollige water te halen alvorens reparatie te huren.

Voor huizen waar de onderste helft is het metselwerk en de top is gips, het overtollige water moet worden gewonnen. Eenmaal droog, kan de wand worden hersteld als de pleister wordt vervangen. Controleer het aanwijsapparaat op het metselwerk en zorg ervoor dat de cement is nog steeds goed in.