3 tips voor het wassende houten meubelen

1 – Get Smeren

2 – Verdeel Wax gelijkmatig

3 – Breng Wax Dun

Waxen hout is een manier van het verbeteren van de oppervlakte van de functies, zoals graan en knopen uit te brengen. Degenen die werken met hout vaak genieten van het aantrekken van een waslaag, omdat dit het hout een goede afwerking kan geven. Als u geïnteresseerd bent in de was zetten van hout zijn, dan moet u weten dat er een aantal technieken die u zal helpen het meeste uit deze ervaring.

Naast de schurende wrijving van het hout vindt u ook een smeermiddel hierop om het hout schoon. Kies een nieuwe olie, die niet eerder is gebruikt, en op zoek naar iets dat op basis van olie, zoals paraffine. Voeg een dunne laag op het oppervlak van het hout als je waxen. smeermiddel toe te voegen aan het hout als dat nodig is.

Wanneer u wassende het hout, moet u een gelijkmatige laag op het oppervlak. Kijk uit voor wasachtige opbouw in sommige gebieden.

Je hoeft alleen maar een beetje wax op het oppervlak om een ​​goede glans te krijgen, dus niet van toepassing te veel tegelijk. Overmatige hoeveelheden wax maakt het hout er dof en een plakkerig gevoel.