3 tips voor het kiezen van een badkamer kleur plafond verf

Tip 1: geen daglicht

Tip 2: Natural Light

Tip 3: Gebruik Accent Punten

Bij het ontwerpen van uw badkamer normaal u vergeet de badkamer plafond. De wanden kunnen behang geplaatst op hen, foto’s opgehangen of een faux finish geschilderd. De kleur van de badkamer plafond kan warmte, diepte en grootte aan te maken. Het kiezen van de kleur voor uw badkamer plafond te doen op een van deze dingen kan moeilijk zijn, maar het volgende artikel zal enkele tips over hoe u de juiste verf kiezen delen.

Veel badkamers zijn gemaakt zonder bronnen van natuurlijk licht. Dit gebrek aan licht vertaalt zich in een constante tl-verlichting. Dit alleen kan drastisch veranderen uw ideeën voor de badkamer plafond verf. Tl-licht heeft de neiging om kleuren zien er uitgewassen en lelijk. Proberen om de juiste kleur van de verf te koppelen met dit type licht is geen gemakkelijke feat. Dit kan een goed moment om een ​​verandering in de verlichtingsarmaturen overwegen voordat het schilderen van de badkamer plafond. Als de verf op de muren wit is, zal een licht geel op de badkamer plafond bijdragen aan het creëren van een betere kamer. Dit zal ook uitspelen van een witte wastafel. Wanneer het lampje gaat branden zal het stuiteren van het licht verf om het uiterlijk van meer natuurlijk licht te creëren.

Als je het geluk hebt om een ​​bron van natuurlijk licht hebben bent, kleurkeuze makkelijker. U wordt geconfronteerd met een dilemma van de badkamer zijn te licht en als gevolg daarvan wil je de natuurlijke lichtinval enigszins diffuus. Dit kan worden bereikt door te werken met de andere kleuren in de badkamer. Als uw muren zijn wit en de vloer is leisteen zou je niet schilderen het plafond paars of roze. Wil je alle kleuren samen te werken hebben. Omdat de vloer is donker en de muren zijn licht een plons van kleur op de badkamer plafond zal de ruimte uit te breiden. Een kleur die donkerder is dan de wanden maar lichter dan de vloeren zal de sterke natuurlijke diffuus licht. Dit type van kleur verf zal ook kleur voor het kunstlicht te reflecteren off van een natuurlijk licht gevoel te geven.

De badkamer is vol van de vele items die als inspiratie kunnen worden gebruikt voor het schilderen van het plafond van de badkamer. Het is belangrijk om alles in de badkamer om de kleur van de verf u gebruikt bepalen. Er zijn twee manieren waarop u kunt gaan over het bepalen van de kleur verf. De eerste is een zeer voor de hand liggende beslissing waar u de kleur die komt vaker voor in de badkamer te gebruiken. Als je donkere vloeren, zou je een kleur die de kleur van de voegen of meerdere tinten lichter te kiezen. Een minder voor de hand liggende aanpak is gebruikt door gerenommeerde ontwerpers over de hele wereld. Dat wil zeggen het minder duidelijk kleuren van de ruimte om alles samen te trekken. Dit kan een subtiel rood in een schilderij of een blauwe tint in een wandtegel zijn.