3 tips voor het installeren van een stenen schip zinken

Tip 1 – Installeer de kraan First

Tip 2 – bepalen welk type van Stone schip zinken je hebt gekozen

Tip 3 – het aanbrengen van kleefstof Correct

Met het oog op een stenen schip zinken dat je zal blij zijn met de installatie, zijn er een paar dingen om eerst te overwegen. De hoogte van de wastafel en de kast en / of ijdelheid dat de wastafel in zal worden geïnstalleerd is erg belangrijk. Deze dingen moeten worden overwogen voor de aankoop, vooral omdat, met de meeste stenen schip zinkt, zal de gootsteen op de top van het aanrecht zitten, die zijn hoogtepunt zal toenemen. Sommige stenen schip zinkt, echter, kan worden geplaatst om te zitten in een gat in de bovenzijde van het werkblad. Zorg ervoor dat u om te beoordelen wat de hoogte voor u comfortabel is, en voor de meerderheid van de mensen die zullen worden met behulp van de gootsteen. Ook moet de aard van de kraan voor uw gootsteen worden overwogen. Zoals de installatie van de gootsteen zelf zijn 2 mogelijkheden faucet type ook. De kraan kan zowel worden gemonteerd op het aanrecht met de gootsteen, of op de muur achter het aanrecht. Nadat deze factoren worden beschouwd, en de leveringen worden verzameld, bent u klaar om te beginnen met het installeren van uw nieuwe stenen schip zinken.

Tip 1 – Installeer de kraan First

Het is belangrijk om de kraan correct en veilig te installeren. Om dit te doen, moet u contact opnemen met een loodgieter, hoewel, zullen de meeste kranen die kunnen worden gekocht, komen met individuele aanwijzingen voor het installeren van de betreffende kraan op uw eigen. Het is goed om de kraan te installeren eerste, zodat u de plaatsing van waar het water zal vallen, hoe dicht het zal zijn om de muur kan beslissen / achterkant van de ijdelheid, en hoeveel extra ruimte moet u manoeuvreren tijdens de installatie van de wastafel.

Tip 2 – bepalen welk type van Stone schip zinken je hebt gekozen

Omdat er zo veel verschillende stijlen van stenen schip zinkt, is het belangrijk om de verschillende behoeften van elke vóór de installatie te begrijpen. Als uw gootsteen is volledig afgerond, of als het een kegelvorm, kunt u ervoor kiezen om uw gootsteen te installeren zodat een deel van het ligt binnen het aanrecht in plaats van zitten de hele gootsteen boven op de toonbank. Als dit je beslissing, zal je nodig hebt om een ​​perfect rond gat gesneden om de juiste afmetingen. Als het gat niet perfect rond, zal er lacunes lelijke en zal water te kunnen gaan lekken. U moet beslissen hoeveel van uw gootsteen u boven de balie om te zitten en zichtbaar zijn en een gat om deze specificaties te passen. Als u kiest voor uw gootsteen direct zitten op de top van de teller, dan zul je geen zorgen te maken over het verminderen van een dergelijk gat in uw teller.

Tip 3 – het aanbrengen van kleefstof Correct

Kies een geschikte kleefstof voor de installatie. Wanneer u klaar bent om daadwerkelijk plaats uw gootsteen bent, moet u uw lijm van toepassing op de gehele omtrek van het gebied waar de gootsteen contact met het aanrecht zal hebben. Dit is om te voorkomen dat er water sijpelt onder de gootsteen als het later wordt gemorst op het aanrecht.