3 tips voor het bevestigen van een plug beluchter naar een maaier

1. Three Point Hitch

Stap 1 – Aanpassing van de Apparatuur

Stap 2 – Sluit de Bars

2. Tow Hookup

3. Gewicht toevoegen

Een plug beluchter (ook wel een kern beluchter) maakt kleine gaatjes in uw gazon. Beluchten uw gazon is een goede manier om meer water en mest te laten krijgen in de bodem. Een plug beluchter maakt ook de wortels gezonder door het verminderen van bodemverdichting. Het uiteindelijke doel is om een ​​groen grasveld dat is meer warmte en droogte tolerant te hebben. Het verbeteren van het gazon kan ook verhoging van de duurzaamheid en het kan maximaal verkeer beter. U kunt een beluchter te kopen tegen een grasveld of thuis verbetering winkel. Maar als je alleen van plan om het te gebruiken een keer per jaar dan kunt u geld besparen door het huren van een bij een lokale videotheek.

Voor grotere gazons kunt u een pull beluchter aan te sluiten op uw rijden grasmaaier. Er zijn twee verschillende versies die aansluiten op de maaier. Een daarvan is een sleep-versie die aansluit op de achterbanden van het rijden grasmaaier. De andere versie maakt gebruik van een 3-point-kink in de kabel. Ze komen in verschillende breedtes en bieden opties zoals hydraulische liften. Zorg ervoor dat de beluchter u kiest zal werken met uw rijden grasmaaier.

De drie hefinrichting vereist dat u om line-up van de maaier om de beluchter. Zet de maaier achteruit en ga langzaam totdat u in lijn met de uit te voeren. Zorg ervoor dat u neer te zetten de arm, zodat het in staat zijn om op een lijn met het hoogste punt van de beluchter zal zijn.

Op de achterkant van de maaier is er een driezijdige object dat bars steken uit het heeft. Leg de twee takken van de beluchter naar de bars. Zet vast met de splitpennen om ervoor te zorgen dat de maaier en implementeren van verblijf bij elkaar hitched. Als je problemen hebt met het bevestigen van deze stukken dan zeker van zijn dat de maaier en beluchter in een rechte lijn. Naar voren trekken en de back-up opnieuw als dat nodig is.

Iedere sleeptouw beluchter kan een beetje anders, maar over het algemeen hebben ze een arm die gewoon hecht aan de achterwielen van de maaier. de handleiding toont u de exacte stappen voor uw apparatuur.

Zodra de beluchter is aangesloten op de grasmaaier kan het nodig zijn om extra gewicht toe te voegen. U kunt dit controleren door het doen van een strook met de beluchter en vervolgens de controle van de stekkers is getrokken uit de grond om te zien of het wordt steeds in diep genoeg. Zo niet, voeg gewicht betonblokken als er een vlakke laadvloer, zandzakken, containers van water of andere gewichten die stevig op het werktuig blijft terwijl deze in gebruik is. Het toevoegen van deze gewichten is meestal nodig als je hard of verdichte bodem. Het zal de tanden gaan verder in de bodem en het opsplitsen beter.

Met behulp van een beluchter om u te verbeteren gazon kost wat tijd en moeite. Aansluiten het de eerste keer kan een leerproces zijn, maar je zult blij zijn u het deed toen u geniet van uw mooie groene gras zijn