3 tips voor een toepassing van hout kleurstof

Op basis van water Dye

Afwerking

Overlappen

Wood kleurstof kan een zeer goede zaak om te gebruiken voor het beitsen van hout, maar er zijn dingen die de moeite waard te weten om het hele proces soepeler te maken.

Wanneer u op basis van water kleurstoffen te gebruiken, het water zorgt ervoor dat de nerf van het hout te zwellen. Om dit, eerst zand te elimineren van het hout, nat het dan om het graan te laten zwellen, laat het dan weer droog, dan zand voor het aanbrengen van de kleurstof. Dit is niet een probleem dat je tegenkomt met olie op basis van kleurstoffen.

Voor buiten gebruik, volg deze praktijk naar de finish uniform op het hout te houden. Als u het toevoegen van kit, geven de kleurstof ruim de tijd om te drogen voor het aanbrengen.

Zoals hout verf droogt in het hout veel sneller dan verf, moet je snel werken, en zelfs gebruik maken van penseelstreken om het beste effect op het hout te creëren. Zorg ervoor dat je een grote borstel en een goede hoeveelheid van de kleurstof te gebruiken. U kunt ook van toepassing het hout kleurstof met een doek.

Als je slagen elkaar overlappen, heb je een donkere ruimte van hout kleurstof te creëren, dus zorgvuldig te werk. U pas echt overlappen wanneer de rand nog nat is. U kunt een tweede laag toe te voegen als je voelt dat het bos nodig heeft vervolgens de lak.