3 tips over de bedrading een zolder fan

Locatie van de Power Supply en Switch

switch Connections

Aansluitingen fan

Het proces van de bedrading van een zolder fan heeft betrekking op de voedingsbron en switch locatie, bedrading naar de schakelaar en bedrading van de ventilator. Hier zijn 3 tips om te helpen.

Zoek een live vergaarbak voor de stroombron. Bepaal de ventilatorschakelaar locatie. Installeer de schakelkast en schakelaar. Schakel de stroomtoevoer naar het stopcontact. Installeer 12-3 gauge draad uit het stopcontact om de schakelaar.

Op de stroombron, strip 1 inch voor de dekking van de draden. Sluit de zwarte draad aan de koperen schroef op de houder. Bevestig de witte draad aan de zilveren schroef. Bevestig de kale grond draad op de green, aarding schroef;. Op de schakelkast, sluit de zwarte draad aan de onderkant koperen schroef van de schakelaar. Bevestig de kale draad aan de grond schroef op de schakelaar.

Installeer draad aan de ventilator van de schakelkast. Op de schakelaar, sluit de witte draden samen. Sluit de zwarte draad aan de top brass schroef op de schakelaar. Bevestig de grond draad op de grond schroef op de schakelaar. Sluit de ventilator draden zwart-wit om de zwart-witte draden van de schakelaars. Sluit de koperen draden samen.

De zolder fan bedrading is nu voltooid. U kunt het apparaat aanzet en test de ventilator.