3 tips bij het vullen een diep gat in een muur

Muur Materiaal

Benodigd gereedschap

Hole Filler

Een diep gat in de muur is een lelijke probleem dat erger kan worden na verloop van tijd. Het proces van het herstellen van een opening is relatief eenvoudig en goedkoop. U vindt er een paar eenvoudige materialen en gereedschappen nodig. De volgende zijn enkele reparaties richtlijnen die u zullen helpen patch een gat.

De meeste wand gaten worden geponst door middel van gipsplaat of gips. Voor elk van deze, moet u een pleister joint compound van toepassing. In het geval van een diep gat, kan de schade hebben uitgebreid tot de onderliggende lambrisering en je nodig hebt om een ​​stuk hout of sheetrock toe te voegen aan het gat ook vullen.

Voordat u begint, verzamelen

U ook primer zonnescherm verf die bij de rest van de wand nodig. Als het gat heeft gekartelde randen, gebruik maken van de platte kant van de schroevendraaier voorzichtig zelfs ze uit. Dit maakt het patchen eenvoudiger als je eenmaal het vulmateriaal hebt geïnstalleerd.

Knip een stuk gipsplaat of hout te passen in het gat. Bevestigen aan de dichtstbijzijnde wand noppen aan weerszijden van het gat met schroeven of spijkers. Als je niet snel een muur stud kan bereiken, moet u een kleinere, horizontaal stuk hout tussen de muur studs toevoegen als soild steun voor het vulmateriaal. Beveilig het hout of sheetrock op de bouten aan beide zijden en de bijgevoegde horizontale stuk als je er een nodig. Poets je muur patch met primer, laten drogen en schilder dan de rest van de muur kleur overeenkomen.