3 tips bij het verwijderen van warmte vlekken van een antiek bijzettafeltje

Tip 1 – Het verwijderen van White Stains

Tip 2 – Gebruik een Iron

Tip 3 – Gebruik een Föhn

Als u een antieke bijzettafel hebben, dan kunt u vinden dat het kwetsbaar is voor vlekken van warme dranken, en andere vormen van waterschade. Preventie is het betere deel van de remedie voor dit soort schade, maar als het is gebeurd, dan kunt u niet zeker weet hoe je je af en toe een tafel te repareren zonder beschadiging van de antieke houten zijn.

Witte vlekken van water is de meest voorkomende probleem dat gebeurt te bijzettafels. Mensen vergeten vaak dat koud water ook hout kan schaden, en dus zijn ze meer dan onzorgvuldig met koffie of warme dranken. Er zijn een aantal manieren waarop u deze vlekken te verwijderen.

Neem een ​​niet-pluizende doek en plaats deze op de tafel. Gebruik een heet ijzer op het oppervlak van het doek voor een paar seconden, en til het doek. Herhaal dit totdat de vlek is verdwenen.

Een andere methode om vlekken van oude bijzettafels is om een ​​haardroger te gebruiken. Met een stuk papier of karton, houd de föhn over het oppervlak van het papier voor een paar minuten. U moet herhaal dit met het papier verwijderd, polijsten de tafel met een doek.