3 tips bij het verwijderen van een afgebroken spiegel tegel

1. Gebruik Duct Tape

2. Zoek de Edge

3. Verwijder de Tile

Wilt u een spiegel tegel van de muur te verwijderen in uw huis, dan moet je niet vergeten dat deze tegels zijn gemaakt van glas, en moeten zorgvuldig worden behandeld. Glastegels kan gemakkelijk breken als je ze uit te trekken, en alle chips of scheuren, die de tegel heeft kunt u gemakkelijk te snijden als je niet voorzichtig bent.

Je moet beginnen door te snijden sommige stroken van duct tape. Plaats deze op het glas met een frame van tape rond de zijkanten en een grote X in het midden. Dit zal helpen om te voorkomen dat het glas van verbrijzelen als je de spiegel tegel te verwijderen. Zorg ervoor dat je op handschoenen, en ga dan verder.

U moet tikken langs de kant van de spiegel tegel totdat u een zwakke plek vinden. Gebruik een beitel om het gips rond de tegel te splitsen. Gebruik dit om de specie te verwijderen langs de zijkanten van de tegel.

Wanneer de grout is weg geschraapt, moet je dan duwen de hamer onder de tegel, naar voren te trekken naar de spiegel tegel volledig af van de muur. Het moet eenvoudig drop-down. Zorg ervoor dat de tegel te vangen als het valt.