3 tekenen van een slechte alternator

1 – Frequente Jump Start

2 – Loud Rattling

3 – Gedimde Dashboard Lights

Een dynamo is een essentieel onderdeel van het elektrisch systeem van uw auto en als zodanig, is het zeer belangrijk dat je jezelf vertrouwd te maken met de tekenen die wijzen op een slechte alternator. Hieronder zijn enkele van de meest voorkomende indicatoren van een problematische alternator.

Hoewel dit probleem symptomatisch voor een aantal andere voertuig problemen kunnen worden, vaak direct begint vaak een teken van een slechte alternator. Als u vindt dat uw auto vaak moet springen begint, zou dit kunnen betekenen dat de alternator van het voertuig er niet in slaagt om voldoende elektrische stroom te voorzien om de batterij. Dus, als de batterij is relatief nieuw en heeft u niet veel problemen in het verleden gegeven, kan een defecte alternator zijn de schuld van uw voertuig nodig frequente jump start.

Een van de meest voorkomende indicatoren van een slechte alternator, een luid ratelend geluid afkomstig van de plaats van de genoemde component. Als u een dergelijk geluid uit uw auto te horen, maak er een punt van het hebben van de auto onmiddellijk uitgecheckt.

Gedimd dashboard lichten zijn een andere veelbetekenende teken van een slechte alternator. Dus, als je hebt gemerkt dat je hebt dashboard lichten de neiging om te dimmen en dan vervolgens terug te keren naar hun gebruikelijke niveau van helderheid, kan uw alternator worden verweten.