3 soorten dakshingles

1. Asfalt

2. Hout Gordelroos

Het begrijpen van een klein beetje over de verschillende dakshingles types kunnen u voorzien van de informatie die u moet weten voordat het kiezen van welk materiaal dat u wilt voor uw huis. Elk type van grind gaat om een ​​aantal voordelen en een aantal nadelen hebben. Hier zijn een paar van de meer populaire vormen van dakshingles op de markt.

Asfalt shingles zijn de meest gebruikte dakbedekking in de wereld van vandaag. U zult asfaltdakspanen op daken te vinden in elk deel van het land. Ze worden vaak gebruikt omdat zij zeer kosteneffectief. Dit gaat om de minst dure optie die je hebt in de meeste gevallen. Asfalt zal u ook enkele fatsoenlijke duurzaamheid en zal duren voor zo lang als 30 jaar in sommige gevallen. Omdat veel mensen niet zullen zijn in hun huizen langer dan 30 jaar, asfalt maakt veel zin als een investering. Ze zijn ook zeer eenvoudig te installeren. Wanneer u asfaltshingles geïnstalleerd, kunt u gewoon spijker ze in het dak. Ze zijn een beetje zwaar, maar ze zijn een stuk lichter dan sommige van de andere opties die je hebt. U bent niet van plan om zorgen te maken over zo veel structurele problemen zoals u zou doen met zwaardere dakbedekking.

Hout gordelroos zijn een andere veel gebruikte dakbedekking. Er zijn veel verschillende soorten hout die u kunt gebruiken voor het grind materiaal. Cedar is een van de meest gebruikte houtsoort voor deze toepassing. Pine is een andere soort die vaak gebruikt wordt om gordelroos te maken. Beiden zien er geweldig uit en ze kunnen zeer duurzaam zijn als correct geïnstalleerd. Wanneer u hout gordelroos gebruikt, wilt u ervoor zorgen dat u het kopen van een kwaliteitsproduct. Zij moeten grondig worden verzegeld, zodat ze kunnen houden aan vocht. Een van de nadelen van tropisch hardhout is dat ze kunnen vervagen in het zonlicht over een bepaalde periode. Hout gordelroos zijn ook zeer eenvoudig te installeren. Je kunt meestal nagelen ze op hun plaats.

3. Slate Gordelroos

Slate shingles zijn een andere populaire variant van dakbedekking. Slate shingles worden meestal gebruikt in high-end toepassingen. Ze hebben een zeer elegante look en veel mensen de voorkeur hen als ze een mooi huis. Slate shingles zijn uiterst duurzaam in vergelijking met andere materialen die u kunt kopen. In veel gevallen zult u in staat om uw leisteen gordelroos hebben op het dak voor 50 tot 75 jaar zonder problemen.

Hoewel ze zijn duurzaam, ze hebben een paar nadelen die u moet weten over. Allereerst deze shingles zijn erg duur. Je gaat te hebben om veel meer voor deze gordelroos dan je zou doen met asfalt of hout gordelroos te betalen. Een ander mogelijk nadeel is dat ze zeer zwaar. Je moet ervoor zorgen dat uw dak de hoeveelheid gewicht dat ze zullen moeten kunnen ondersteunen.