3 reparatie tips voor uw glasfolie

Repareren Bubbles In Your Film

Crooked Designs

het voorkomen

Tijdens het installeren van glasfolie je zou tegenkomen problemen die bij de toepassing kan worden vermeden, die u voorkomen dat u reparaties uit te voeren. De meeste beschadigde glasfolies hebben niet veel hoop voor een perfecte reparatie. Je zou in staat zijn om de schade zoveel mogelijk te beperken, of als de reparatie is op een onopvallende plaats, dan u misschien wel in staat zijn om het te repareren zonder dat het oog wordt getrokken om de schade. Hier zijn twee tips die nuttig zijn om te herstellen of de schade aan de weduwe film te minimaliseren zou kunnen zijn. Tools zoals wissers, glas schoner, een scherp mes en superlijm zijn goede dingen bij de hand te hebben voor reparaties.

Bubbles in uw film kan worden veroorzaakt door veel dingen en meestal optreden tijdens het installeren van glasfolie. De sleutel om ervoor te zorgen dat je bubble te voorkomen is het hebben glazenwasser en een zuigmond handig. Door grondig bevochtigen van het glas met de glazenwasser zul je in staat zijn om een ​​glad oppervlak voor de zuigmond te helpen ruimen eventuele luchtbellen onder de oppervlakte. Als er nog steeds een paar belletjes dan gebruik maken van de zuigmond om de bubbels te werken aan de zijkant. Als de bubbels te weerstaan ​​en u gebruik maakt van een statisch glasfolie, dan kunt u deze verwijderen en opnieuw te beginnen. Als u gebruik maakt en lijm kleven dan kort van het verwijderen van de hele vastklampen en het starten fris met een nieuwe het enige wat je kunt doen is gebruik maken van een scherp mes om de lucht te laten uit de zeepbel. Deze snit misschien zichtbaar met vele materialen en zal een perfecte toepassing vormen.

Als uw film is een statische film dan geluk is met jou en je hebt een kans om de scheve ontwerp te repareren. Schil de ontwerp voorzichtig af en glazenwasser gelden over het hele oppervlak. Het kan worden afgeveegd zonder problemen zo overspray is oke. De glazenwasser zal u toelaten om de film te glijden over het venster totdat het ontwerp is op de gewenste plaats. Zodra het ontwerp correct wordt geplaatst gebruik vervolgens de trekker uit te werken de bubbels en overtollige glazenwasser. Gebruik een handdoek te vegen alle overtollige glazenwasser en controleer de vastklampen voor eventuele luchtbellen op te helderen.

De beste manier om te voorkomen dat aan reparatie of vervanging doen voor uw glasfolie is om het correct te installeren in de eerste plaats. U ontvangt geen bubbels, krom ontwerpen, gaten of scheuren wanneer zorg wordt genomen met de installatie. Gebruik een zachte doek of een rakel om het ontwerp toe te passen en nat het oppervlak rijkelijk met het glas schoner elke keer. Zelfs als je niet denkt dat je het nodig hebt niet meer dan gebruiken om te voorkomen dat de noodzaak voor reparatie van scheuren of luchtbellen.

Het is zeer moeilijk om plakfolie reparatie als het wordt toegepast. Het is eigenlijk te bevelen dat het hele stuk van de film zich te vervangen in plaats van gerepareerd. Als u niet in staat om deze te vervangen bent u kunt voorkomen dat een klein gaatje verandert in een groot gat door het sluiten van de randen met lijm of andere lijm. Als u de installatie film voor het eerst, dan het installeren van een statische film wordt aanbevolen om ernstige reparatie of vervanging te voorkomen.