3 redenen waarom u een slechte airconditioner expansieventiel hebben

1. Frozen Coils

2. Continu Running

3. Odd Noises

De uitbreiding klep in een verwarmings- en koelsysteem werkt als een cut-off ventiel. Als de uitbreiding ventiel beschadigd is, kan het apparaat niet meer uit te schakelen als het eenmaal temperaturen die normaal gesproken wordt, zal deze uit te schakelen bereikt. Het artikel dat volgt zal delen met u veel voorkomende problemen van uw verwarming of koeling eenheid kunnen hebben die kan worden veroorzaakt door een defecte expansieventiel.

Opmerking: Uitbreiding kleppen bestaan ​​in alle AC systemen, zelfs in uw auto. De symptomen van een auto expansieventiel defect zal niet helemaal hetzelfde als het hier de lijst staan, maar aangezien het doel van de klep is hetzelfde in beide gevallen, moet het niet moeilijk zijn voor u om erachter te komen of de klep is slecht in uw auto.

De airconditioning unit werkt op het uitgangspunt van het duwen vloeistof door metalen spoelen. Deze vloeistof wordt onderkoeld en een ventilator blaast lucht door het systeem. De lucht blaast over de metalen spoelen en vervolgens vindt zijn weg uit de vent en in uw huis om de lucht temperatuur te verlagen. Een expansieklep helpt de werking van het systeem te regelen. Indien het expansieventiel defect is, zal de stroom niet afgesneden en de spoelen bevriezen.

Een airconditioner heeft een aantal interne apparaten die de temperatuur in het toestel en buiten de unit op te sporen. Het toestel wordt automatisch uitgeschakeld wanneer een bepaalde temperatuur wordt bereikt. Dus, als het apparaat niet wordt uitgeschakeld, wat heeft een storing in de temperatuur detectie van het toestel, die een kapotte expansieklep zou kunnen betekenen te zijn.

Een falende expansieventiel zal een aantal verschillende geluiden veroorzaken. Geluiden de kans op andere problemen geven, maar rinkelende, slaande en piepen behoren tot de gewone geluiden geassocieerd met een slechte expansieklep. Als je iets vreemds bij uw AC unit horen, is het best om de professionals voor een kijkje te bellen.

Gelukkig is er een slechte expansieventiel is een relatief goedkope oplossing, afhankelijk van de technicus die IT-diensten, dus je moet nooit aarzelen om onmiddellijk te bellen als u een probleem vermoedt. Het runnen van een AC-eenheid met een slechte expansieventiel zal uiteindelijk kost je veel meer in het koelen van rekeningen dan reparatiekosten als je het snel gedaan, en door te wachten, je zou kunnen brengen andere delen in het apparaat een verhoogd risico op schade.